consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!
Popescu George – Terapeut PSY-IT – Brasov

Popescu George – Terapeut PSY-IT – Brasov

Popescu George – Terapeut PSY-IT – Brasov
: Cateva procese din activitatea pe care o desfasor: curatarea aurei, deblocarea fluxului energetic a sistemului uman, activarea procesului de intinerire, protectii energetico-informationale, armonie in toate aspectele vietii etc...
: Brasov
: 0767.242.594

Detalii activitate

Dintr-un motiv oarecare, se considera ca sanatatea ne este data pentru toata viata. Insa, cu timpul neavand grija de ea, o pierdem. Odata cu varsta, incepem sa ne imbolnavim. Ne plangem de curent, de starea proasta a ecologiei, de activitatea solara, de presiune si de multe altele. Pe parcursul intregii vieti lucram mult, castigam bani multi, acumulam bunuri materiale (masini, apartamente, iahturi etc.) si nu acordam atentie faptului ca ne pierdem sanatatea, cea mai de pret resursa a organismului nostru. Oare o stare materiala buna ne poate aduce bucurie, daca nu suntem sanatosi si nu avem posibilitatea de a duce un mod de viata activ? Raspunsul este evident: NU!

Pentru realizarea tuturor programelor de viata importante, omul nu actioneaza simultan cu intreg potentialul (resursa) de 100% al organismului sau, ci doar 1,5-3% din acesta. Dat fiind acest lucru, realizarea tuturor programelor individului este incetinita din cauza restului de 97-98,5%. De asemenea, in aceeasi proportie, organismul nu primeste diversele tipuri de energie, ceea ce duce la aparitia bolilor si la o imbatranire prematura.

Noul complex de gandire permite actionarea simultana a potentialului de 100% a omului si, prin intermediul matricei (analog al Universului), cresterea la 200% si mai mult a acestuia.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed