consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Bozgă George – Psihoterapeut | Psiholog clinician – Online

Bozgă George – Psihoterapeut | Psiholog clinician – Online

Bozgă George – Psihoterapeut | Psiholog clinician – Online

: Sunt psihoterapeut, psiholog clinician și psiholog militar specialist, cu formare în psihoterapie cognitiv-comportamentală. Am o experiență în evaluarea de peste zece ani, timp în care am acumulat o pregătire profesională diversificată (psihoterapie cognitiv-comportamentală, psihoterapie sistemică, profiling, evaluarea personalității) reușind astfel să am o abordare unică, adaptată nevoilor fiecărei persoane.
: ONLINE
: 0766.241.334

Detalii activitate

Ca psihoterapeut, in practica privata colaborez cu oameni care isi doresc terapie individuala, “luptând” impreuna dificultati precum anxietate, depresie, diverse dependente (jocuri de noroc, fumat, alcool, droguri), , atacuri de panica, tulburari sexuale, probleme de comunicare, de interrelationare, depresii si stres, oboseala. Lucrez cu aceasi implicare cu familii ce au copii cu varsta peste 12 ani și cu adolescenti.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile