consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Ene Alexandra – Psihologie clinica | Psihologia transporturilor, muncii si organizationala | Psihoterapie cognitiv-comportamentala – Bucuresti

Ene Alexandra – Psihologie clinica | Psihologia transporturilor, muncii si organizationala | Psihoterapie cognitiv-comportamentala – Bucuresti

: Ofer servicii de evaluare, psihodiagnostic, consiliere si interventie terapeutica, precum si psihologia muncii si transporturilor (avize angajare, obtinere permis auto).
: BUCURESTI
: Str. Dr. Nicolae Turnescu nr. 15 (zona Cotroceni)
: 0742.407.534
:

Detalii activitate

Am inceput sa lucrez in domeniu din momentul in care am primit atestatul de libera practica in psihologie clinica, mai 2017, urmat de atestatul de libera practica in psihologia transporturilor, muncii si organizationala, in anul 2018. Sunt in ultimul an in formarea in psihoterapia cognitiv-comportamentala, urmand sa am examenul final in septembrie anul acesta.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier