Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Eftimie Gabriela – Masaj Rejuvance / Terapie Bowen Bowtech – Brasov

Eftimie Gabriela – Masaj Rejuvance / Terapie Bowen Bowtech – Brasov

: Terapia Rejuvance * este o metoda de tratament facial, holistica manuala, complet naturala; * nu foloseste seruri, creme sau electricitate; * este o atingere delicata, dar eficienta, care reintinereste si improspateaza fata, conferind simultan atat o relaxare totala a corpului, cat si o sezatie intensa de euforie, asociata cu starea de bine; * este o metoda de lucru asupra corpului, prin intermediul fetei. Va avea intotdeauna un efect estetic mai mare sau mai mic, in functie de varsta clientului, de starea sa de sanatate, de calitatea pielii si de adancimea ridurilor. Efectele tehnicii Rejuvance la nivel fizic pot fi comparate cu cele ale unei operatii de lifting facial, dar fara riscurile si efectele secundare implicate intr-o astfel de procedura. Tehnica Rejuvance mobilizeaza mecanismele proprii corpului, de decongestionare, unde se restabileste fluxul corect al substantei intercelulare, restaurand vitalitatea si mobilitatea fetei.
: Brasov
: Brasov
: 0729 810 672

Detalii activitate

Tehnica Rejuvance lucreaza pe trei nivele principale:

* tesut conjunctiv;

* muschi;

* meridiane energetice.

Terapia Rejuvance se aplica in sase sedinte, la un interval de doua – trei zile pana la sapte zile. Fiecare sedinta dureaza aproximativ o ora si se adreseaza unor structuri diferite ale fetei, craniului si umerilor.
Dupa terminarea celor sase sedinte se recomanda sedinte de intretinere, una doua sedinte pe luna. Sedintele de intretinere vor accentua rezultatele initiale si vor ajuta la incetinirea procesului de imbatrinire.

Contraindicatii:

* afectiuni dermatologice severe;

* probleme psihice severe;

* epilepsie.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed