consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Duta Alina – Psihoterapeut – Bucuresti

Duta Alina – Psihoterapeut – Bucuresti

Duta Alina – Psihoterapeut – Bucuresti

:
: Sunt psihoterapeut si cel mai bine ma reprezinta aceste cuvinte ale Virginiei Satir "Vad, aud, simt, gandesc, spun si fac. Am instrumentele pentru a supraviețui, pentru a fi alaturi de ceilalți, de a realiza ceva bun si de a gasi un rost si o ordine in multimea de oameni si de lucruri din afara mea."
: BUCURESTI
: Bucuresti - sector 4 | Ilfov - Popesti-Leordeni

Detalii activitate

Sunt intr-o continua cautare a ceea ce ma descrie cel mai bine si ma pasioneaza cel mai mult – psihoterapia – imi place sa cunosc viata si mecanismele psihice din spatele ei inca din momentul zero al fiecarui individ pana in clipa de final a existentei sale.

Sunt prezenta aici si acum pentru tine, sunt dispusa sa te sustin, sa te insotesc si sa te ascult liber, fara barierele criticii si etichetarii. Sunt psihoterapeut, femeie, sotie, mama si sunt pasionata de tot ceea ce tine de psihicul uman. Consider ca fiecare dintre noi se afla intr-o stransa interconectare, suntem particule ale Universului, putem misca „munti”, totul tine de constientizarea acestei forte launtrice si energia schimbarii. Noi suntem fortele centrifuge, plamaduitorii, arhitectii gandurilor, trairilor, emotiilor propriei persoane.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile