Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Dumbrăveanu Jeni – Psihoterapeut – București și online

Dumbrăveanu Jeni – Psihoterapeut – București și online

Dumbrăveanu Jeni – Psihoterapeut – București și online

:
: Psihoterapie individuala, dezvoltare personala, psihoterapie de cuplu, psihoterapie pentru copii
: BUCURESTI
: CABINET: Bd. Iuliu Maniu nr. 61, bl. 8P, sc. 7 (punct de reper Acasa 2000, agentie imobiliara), pe partea cu Banca Transilvania, statia de metrou Gorjului | ONLINE
: 0736.159.434

Detalii activitate

Sunt psihoterapeut sistemic de familie acreditat de Colegiul Psihologilor din România şi am experienţă în lucrul cu şi pentru oameni.

Am ales să devin psihoterapeut deoarece domeniile psihologiei şi al psihoterapiei s-au dovedit a fi de neprețuit în călătoria mea de la adversitate la vindecare.

Practic această profesie pentru că îmi doresc să ajut persoanele care se simt fără speranță, blocate și singure – așa cum m-am simţit şi eu în mai multe puncte din viața mea, momente care, pentru mine, s-au dovedit a fi noi începuturi.

Prin urmare, cred cu tărie că toată lumea merită un aliat priceput, flexibil și cu o mulțime de resurse atunci când viața devine grea, așa cum se întâmplă în mod inevitabil.

Ca psihoterapeut, lucrez atât individual, cu cupluri, dar şi cu familii, iar pe lângă sprijinul oferit pentru depăşirea provocărilor, îmi doresc ca fiecare persoană să găsească resursele necesare să meargă mai departe în crearea unei vieți în care să se simtă mai puternică, mai plină de speranță şi mai conectată cu cei dragi ei.

Mă simt norocoasă atunci când întâlnesc oameni curajoși și determinați să-şi înţeleagă trecutul, dar care doresc să meargă mai departe în crearea unei vieți mai împlinite.

Mă bucur că eşti aici și că explorezi posibilitatea de a lucra cu mine. Ca un pas următor, îţi recomand să mă contactezi la numărul de telefon 0736.159.434 pentru a stabili o întâlnire.

De asemenea, dacă încă nu ești încă sigur că îţi pot oferi cele mai potrivite servicii pentru tine, mă poţi contacta telefonic pentru a-ţi răspunde la orice întrebări suplimentare pe care le poţi avea.

Aștept cu nerăbdare să te cunosc.
Cu drag,
Jeni

Vederea ta va deveni mai clara cand te vei uita in interiorul tau… Cel care priveste doar exteriorul, viseaza. Cand te uiti in inima ta, te trezesti. Carl Jung


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

2 Mesaje la “Dumbrăveanu Jeni – Psihoterapeut – București și online”

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita