consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Dulca Ion – Terapii alternative si complementare – Bucuresti, Barlad, Vaslui

Dulca Ion – Terapii alternative si complementare – Bucuresti, Barlad, Vaslui

Dulca Ion – Terapii alternative si complementare – Bucuresti, Barlad, Vaslui

: Bioenergie si alte terapii complementare - Bucuresti, Barlad, Vaslui
: Barlad
: Barlad, Vaslui, Bucuresti
: 0744.587.156
:

Detalii activitate

Ma numesc Dulca Ion (Johnny) si sunt specializat in:

 • inforenergetica, teleinforenergizare, teledeterminare inforenergetica;
 • biosinergetica;
 • reiki;
 • masaj;
 • bioenergie;
 • cromoterapie;
 • reflexologie;
 • shiatsu;
 • stretching;
 • aromoterapie;
 • cristaloterapie;
 • radiestezie.

Toate aceste practici sunt aprobate de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, de Comisia Nationala pentru Statistica prin Ordinul nr. 1055/12 ianuarie 2000 si Legea nr. 118/2 mai 2007. Prin procedeele aplicate din 1994 pana in prezent,  persoanele care au apelat la serviciile mele le-am tratat cu bunavointa si credinta. Unii au simtit ca tratamentul aplicat i-a ajutat in totalitate, altii au simtit ca le-am redus din dureri, altii ca i-am ajutat stagnandu-le evolutia bolii.

Toate incercarile mele de a aduce la o stare de echilibru energiile corpului uman, si nu numai, au la baza credinta in Dumnezeu, rugaciunea si dorinta de a aduce lumina binefacatoare in corpul uman. Nu provoc dureri sau leziuni prin tehnicile pe care le folosesc si incerc pe cat posibil sa am un dialog cat mai pozitiv cu pacientii mei. Prin unele dintre procedeele cu care lucrez pot verifica compatibilitatea unor persoane (cupluri, parteneri de afaceri etc.), pot da informatii despre persoane disparute, pot gasi lucruri pierdute, pot determina viitorul unei persoane sau al unei afaceri. Tuturor pacientilor mei, actuali si viitori, le recomand sa fie in evidenta unui medic, sa urmeze tratamentele prescrise de acestia, iar pe langa tratamentul medicamentos le recomand, complementar, si tratamentul naturist. Sunt de parere ca noi, bioterapeutii, nu vindecam, ci doar ii ajutam pe oameni sa-si echilibreze metabolismul, chakrele, aura. Sustin ca suntem alesi, prin harul cu care am fost inzestrati, ca intermediari intre Dumnezeu, natura si lumea inconjuratoare, si cred ca nimic nu este intamplator. In vindecarea unei persoane conteaza foarte mult credinta sa in Dumnezeu, rugaciunea, vointa si dorinta de vindecare. Incerc din rasputeri sa nu fac discriminari si de aceea, cei care beneficiaza de toata atentia mea sunt persoane din tara si din strainatate, cu diferite boli si in diferite stadii. Unele persoane care au urmat un tratament (sedinte de bioenergie, masaj, reiki, reflexoterapie) cu mine, tin si astazi legatura cu mine, telefonic sau in scris, si-mi aduc multumirile lor pentru tratamentul efectuat si pentru a mai veni din cand in cand sa mai faca o diagnosticare, o bioenergetizare sau pur si simplu sa mai discutam. Unor persoane le-am facut diagnosticare prin telefon, prin fotografii, pe altele le-am diagnosticat direct, tratamentele avand aceleasi rezultate bune, ca la miile de cazuri ameliorate sau rezolvate. Ii multumesc bunului Dumnezeu pentru harul pe care mi l-a dat si multumesc tuturor celor care au avut si au incredere in mine si in tratamentele pe care le folosesc.


 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Dulca Ion – Terapii alternative si complementare – Bucuresti, Barlad, Vaslui”

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile