consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Doroftei Doina – Psihoterapie | Consiliere psihologica – Bucuresti

Doroftei Doina – Psihoterapie | Consiliere psihologica – Bucuresti

Doroftei Doina – Psihoterapie | Consiliere psihologica – Bucuresti

: Ofer servicii de psihoterapie si consiliere psihologica analitica pentru copii, adolescenti, adulti, cuplu / familie.
: BUCURESTI
: Str. Academiei nr 39-41, sc. B, etaj 2, apartament 14, sector 1
: 0744.683.462

Detalii activitate

Formari profesionale:

 • Psihoterapie analitică;
 • Consiliere psihologică -  analitică.

Consilierea psihologica este un ajutor nepretuit cand ne gasim in situatia in care simtim ca incercarile vietii devin prea dificile, relatiile cu ceilalti sunt nemultumitoare, nu ne mai bucuram de viata noastra, sau doar dorim sa accesam resurse interioare pentru a deveni mai eficienti.
Simplul fapt ca cineva ne asculta, ne aude, ne vede, ne accepta si ne iubeste asa cum suntem ne poate ajuta ca, in timp, sa invatam sa facem noi insine asta pentru noi.
Uneori, prinsi in valtoarea vietii, uitam ca avem dreptul sa fim iubiti asa cum suntem si ca suntem capabili sa facem orice ne propunem.
Intr-un demers de consiliere psihologica, in relatia autentica cu un terapeut, ne reamintim ca suntem valorosi, ca suntem frumosi, ca suntem in masura sa ne traim viata cu bucurie si ca putem sa ne asumam responsabilitatea pentru viata noastra.
Consilierea psihologica este o investitie in bunastarea interioara, este un dar pe care-l meritam.

Programarile se fac la telefon: 0744.683.462

Reduceri de pana la 50% / sedinta pentru persoane care fac parte din categorii sociale defavorizate (someri, pensionari, unic intretinator de familie, etc.)


 • Doroftei Doina – Psihoterapie | Consiliere psihologica – Bucuresti
 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

3 Mesaje la “Doroftei Doina – Psihoterapie | Consiliere psihologica – Bucuresti”

 • secrieru irina spune:

  Buna ziua,cum pot sa-mi vindec vecinii de un viciu …mancatori de seminte in public in fata geamului meu ,am incercat cu un dialog civilizat si am primit cuvinte vulgare

 • koncz romina spune:

  Buna ziua!Nici nu stiu cum sa incep…de cand mi-am dus fetita de 3 ani la gradinita este apatica nu mai doarme bine plange ca nu vrea la gradinita…nu stiu ce sa fac sa o mai duc sau nu?…daca mi-ati putea da niste sfaturi c nu mai stiu ce sa fac

 • Mmaria spune:

  Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti daca in cazul mitomaniei perverse, mitomanul tarieste stari afective profunde ca si persoanele carora le face rau, daca intelege suferinta pe care le-o provoaca, mintind? Am citit intr-un material ca aceste persoane nu traiesc stari afective profunde si ca au trasaturi psihopatice si se folosesc de persoanele din jur, pe termen scurt sau lung. M-a descurajat acel material. Este adevarat acest aspect? Poate fi tratata dupa mai multe sedinte de psihoterapie? Va multumesc frumos!

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile