consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Mina Delia – Psihoterapeut – Bucuresti

Mina Delia – Psihoterapeut – Bucuresti

:
: Psihoterapie individuala, copii, tineri si adulti. | Dezvoltare personala - terapie de grup. | Probleme abordate: depresie, anxietate, atacuri de panica, divort, despartire, tulburari de comportament alimentar, agorafobie, anxietate sociala
: BUCURESTI
: Str. Nicolae Constantinescu nr 13, bl. 13, sc. 3, ap 33
: 0724.510.687

Detalii activitate

Formari:

  • Psihoterapie cognitiv-comportamentală;
  • Psihoterapie psihanalitică.

Sunt psiholog atestat la Colegiul Psihologilor din Romania, iar credinta cu care pornesc in fiecare proces psihoterapeutic este ca a te cunoaste interior deschide camere, drumuri noi prin care iti poti trai viata la adevaratul ei potential.
Nu ma pot separa niciodata definitiv intre mine omul si mine terapeutul si acest lucru se datoreaza faptului ca psihologia a fost o constanta a vietii mele inca din primele momente in care incepeam sa inteleg lumea in care traiam. Intr-o societate cu o coeziune din ce in ce mai mica intotdeauna mi-am dorit ca cei de langa mine (prieteni, amici, clienti, familie) sa simta angajamentul meu uman fata de ei, iar expresia in plan profesional sa se traduca prin profesionalism.
Am dubla specializare (formare si masterat in psihanaliza, precum si formare si masterat in terapiile cognitiv-comportamentale) recunoscand natura complexa a omului si dorind sa fac un efort real in intelegerea acestuia. Relatia client-psihoterapeut are un caracter special ce implica un grad ridicat de responsabilitate si un efort sustinut de intelegere a celuilalt venit din partea terapeutului. In cazul terapiei umanitatea din noi nu poate sa fie gandita separat de responsabilitate si de onestitate. Avand o putere de munca semnificativa, recunoscuta in fiecare proiect demarat, intotdeauna mi-am dorit sa ofer o relatie satisfacatoare si corecta.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Mina Delia – Psihoterapeut – Bucuresti”

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile