Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Delia Mina – Psiholog / Psihoterapeut Bucuresti

Delia Mina – Psiholog / Psihoterapeut Bucuresti

: Psihoterapie individuala, copii, tineri si adulti. Dezvoltare personala - terapie de grup.
Probleme abordate : depresie, anxietate, atacuri de panica, divort, despartire, tulburari de comportament alimentar, agorafobie, anxietate sociala
: BUCURESTI
: Nicolae Constantinescu, nr 13, bl 13, sc 3, ap 33, Bucuresti
: 0724510687

Detalii activitate

Sunt psiholog atestat la Colegiul Psihologilor din Romania, specializarea Psihoterapii Cognitiv Comportamentale, iar credinta cu care pornesc in fiecare proces psihoterapeutic este ca a te cunoaste interior deschide camere, drumuri noi prin care iti poti trai viata la adevaratul ei potential.
Nu ma pot separa niciodata definitiv intre mine omul si mine terapeutul si acest lucru se datoreaza faptului ca psihologia a fost o constanta a vietii mele inca din primele momente in care incepeam sa inteleg lumea in care traiam. Intr-o societate cu o coeziune din ce in ce mai mica intotdeauna mi-am dorit ca cei de langa mine (prieteni, amici, clienti, familie) sa simta angajamentul meu uman fata de ei, iar expresia in plan profesional sa se traduca prin profesionalism.
Am dubla specializare (formare si masterat in Psihanaliza precum si formare si masterat in Terapiile Cognitiv Comportamentale) recunoscand natura complexa a omului si dorind sa fac un efort real in intelegerea acestuia. Relatia client-psihoterapeut are un caracter special ce implica un grad ridicat de responsabilitate si un efort sustinut de intelegere a celuilalt venit din partea terapeutului. In cazul terapiei umanitatea din noi nu poate sa fie gandita separat de responsabilitate si de onestitate. Avand o putere de munca semnificativa, recunoscuta in fiecare proiect demarat, intotdeauna mi-am dorit sa ofer o relatie satisfacatoare si corecta.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Delia Mina – Psiholog / Psihoterapeut Bucuresti”

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile