consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Culban Simona – Access Bars | Astrologie | Numerologie – Bucuresti

Culban Simona – Access Bars | Astrologie | Numerologie – Bucuresti

Culban Simona – Access Bars | Astrologie | Numerologie – Bucuresti

: Practician Access Bars si consultant in astrologie si numerologie
: BUCURESTI
: Bucuresti
: culban.simona@yahoo.com

Detalii activitate

Access Bars 

Este o metoda dinamica care te ajuta sa schimbi in bine tot ceea ce vrei sa schimbi in viata ta. Este o metoda de eliberare a blocajelor emotionale, mentale, fizice… cu usurinta totala. Este un instrument de prim ajutor pe care il ai la indemana pentru orice situatie din viata ta sau celor din jurul tau. Este un instrument extrem de valoros pe care il poti adauga oricarei terapii, metode de consiliere si de dezvoltare personala. O tehnica de eliberare a stresului, prin care obtii o pace profunda, claritate legat de ce esti si ce vrei sa creezi, si o mai mare capacitate de a fi prezent in viata ta.

Consultatie numerologica!
Studiul se bazeaza pe interpretarea numerelor personale si descrie: calea de urmat, felul in care se manifesta o persoana si modul in care reactioneaza la stimuli exteriori, modalitatea prin care cineva este perceput de catre cei din jur, ceea ce simte si isi doreste sufletul, modalitatea prin care familia din care facem parte isi lasa amprenta vibrationala asupra noastra, vibratia numarului intim, visele si dorintele maturitatii, numarul predominant din numele complet si lectia karmica sau vibratiile ce se transforma in lectii de invatat.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile