consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Jarca-Vladu Cristiana – Psihoterapeut | Psiholog clinician – București, Brașov

Jarca-Vladu Cristiana – Psihoterapeut | Psiholog clinician – București, Brașov

Jarca-Vladu Cristiana – Psihoterapeut | Psiholog clinician – București, Brașov

: Ședințe de psihoterapie pentru cuplu și familie și consiliere psihologică în domeniul psihologiei clinice.
: BUCURESTI
: București, Brașov
: 0720.797.274

Detalii activitate

Lucrez ca psihoterapeut sistemic pentru cuplu și familie și ca psiholog clinician. Am urmat Facultatea de Psihologie la Universitatea de stat Transilvania din Brașov și master în Psihologie clinică, psihoterapie și consiliere psihologică. De asemenea, am urmat cursurile Institutului Sistemic pentru Cuplu și Familie de la Iași și sunt psihoterapeut sistemic pentru cuplu și familie, atestat de COPSI.
În plus, sunt psiholog clinician autonom atestat de COPSI.

Psihoterapia sistemică pentru cuplu și familie are la bază concepte din diverse științe, de exemplu cibernetica, antropologia, psihiatria, iar unul dintre concepte este metafora sistemului. Psihoterapia sistemică mai este cunoscută și sub numele de terapia de familie și de cuplu, iar familia este un sistem de care omul aparține prin legăturile biologice, afective, geografice, istorice și legale. Una dintre ideile subliniate de acest tip de psihoterapie este aceea că dacă un membru al acestui sistem are o problemă aceasta devine problema întregului sistem. Și invers, dacă ajuți sistemul să se refacă, altfel vei ajuta și membrul sistemului să regăsească starea de bine.
În acest context, rolul psihoterapeutului sistemic pentru cuplu și familie este de a căuta să le explice clienților cum apar și se mențin probleme, de a construi strategii de intervenție terapeutică plecând de la tipul de relații în care trăiesc clienții, relații care le pot influența starea de bine fizică și psihică.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed