consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Constantinescu Roxana – Life coach – Timisoara

Constantinescu Roxana – Life coach – Timisoara

Constantinescu Roxana – Life coach – Timisoara

: Roxana Constantinescu este master life coach, utilizeaza tehnici NLP (Programare Neurolingvistica), Time Line Therapy si hipnoza, precum si alte tehnici si metode, adaptate fiecarui client in parte.
: Timisoara
: 0728.001.744

Detalii activitate

Certificata de ABNLP (American Board of Neuro-Linguistic Programming), ARONLP (Asociatia Romana pentru Programare Neurolingvistica), si EANLP (European Association of Neuro-Linguistic Programming).

Initiatoare a proiectului “BreakThrough to Happyness”, sustine workshopuri, sesiuni individuale de Breakthrough, coaching pentru cupluri sau grupuri de coaching.
Lucreaza cu clientii atat direct, cat si prin skype, e-mail, telefon.

“Acum cativa ani am inceput drumul autocunoasterii, am urmat numeroase cursuri de dezvoltare personala, cursuri de formare in NLP coaching, am experimentat tehnici, am citit foarte multe carti, am fost si sunt in continuare clienta la coaching, un instrument extrem de valoros in evolutia mea personala. Imi place sa calatoresc, imi plac natura si animalele, plimbarile cu bicicleta, cartile, sunt pasionata de psihologie, dezvoltare personala, filosofie.”

Despre programul de Breakthrough Coaching: http://us3.campaign-archive2.com/?u=aa9d45889c027b4417732bf37&id=ac6ddf0956&e=[UNIQID]


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile