consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Constantin Erna – Psihoterapie integrativa | Psihologia resurselor umane – Bucuresti

Constantin Erna – Psihoterapie integrativa | Psihologia resurselor umane – Bucuresti

Constantin Erna – Psihoterapie integrativa | Psihologia resurselor umane – Bucuresti

: Am formare in psihoterapie integrativa si in psihologia resurselor umane. Mottoul meu: Facem ceea ce stim, pana cand invatam ceva diferit.
: BUCURESTI

Detalii activitate

Formare:

1. Psihoterapia integrativa da posibilitatea imbinarii mai multor tehnici terapeutice, astfel incat sa se realizeze un proces unic, personalizat, pentru fiecare client. Psihoterapia integrativa se fundamenteaza pe mai multe si diverse aspecte teoretice, pe mai multe modele explicative: psihanalitice, psihodinamice, centrate pe client, comportamentale, experientiale, analitic tranzactionale, gestaltiste, psihosomatice etc. In psihoterapia integrativa, relatia terapeutica se desfasoara intr-un anumit context: social, politic si istoric, in care clientul reprezinta arhitectul schimbarii, iar terapeutul manifesta creativitate in alegerea tehnicilor si strategiilor utilizate.

2. Psihologia resurselor umane urmareste aspecte precum: recrutare, selectie si integrare profesionala a angajatilor, evaluare si interventie organizationala, consiliere si consultanta pentru resurse umane si organizatii, evaluarea resurselor umane, evaluarea performantei si identificarea modalitatilor de crestere a performantei, perfectionarea resurselor umane, managementul crizei organizationale, prevenirea si depasirea conflictelor organizationale, dezvoltarea resurselor umane.

Aceste studii de baza s-au imbogatit prin participarea la diferite cursuri de aprofundare, atat cu formatori din Romania, cat si din strainatate,  importanta, fiind, in acest context, si experienta dobandita in management, traininguri si sesiuni de grup si individuale pe care le-am tinut atat pentru dezvoltarea personala, cat si profesionala a clientilor mei.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile