Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
ConsiSENS – Psihoterapie | Psihologie | Terapie ABA – Voluntari

ConsiSENS – Psihoterapie | Psihologie | Terapie ABA – Voluntari

ConsiSENS – Psihoterapie | Psihologie | Terapie ABA – Voluntari

: Toti am fost copii, adolescenti… am devenit adulti. Avem cu noi adunate bagaje multe, unele frumoase, unele mai putin frumoase, altele care se lasa duse greu… Copii fiind poate nu stiam sa spunem ce ne displace, ce avem nevoie, ce ne lipseste sau din contra, ce ne place, ce ne dorim… Poate nu indrazneam sa cerem, poate din teama, din frica, din rusine sau poate pentru a nu deranja… Adolescenti fiind ne luptam sa intelegem lumea din noi si din afara noastra, ne doream sa iesim invingatori, sa cucerim universul. Astazi, suntem adulti si ducem cu noi in bagaj, amintiri si un trecut pe care il aducem in prezent prin ganduri, decizii sau simtiri. De aceea, uneori oferim sau nu oferim, cerem sau nu cerem, refuzam sau nu, primim sau nu primim. Poate din prea mult sau din prea putin, se intampla uneori sa traim momente cand simtim ca nu mai facem fata, momente cand gandurile ratacesc prea mult. Uneori ne simtim coplesiti de situatii, nu ne mai intelegem pe noi si nu ne mai intelegem nici cu ceilalti, ne dorim sa restabilim echilibrul. Traim momente cand nu mai gasim solutii pentru ca ceea ce simtim doare, ceea ce gandim ne sperie sau nu mai stim in ce directie sa mergem. Echilibrul nostru se modifica necontenit. Pentru a pastra echilibrul este important sa facem ordine in viata noastra, in gandurile noastre, in trairile noastre. Un dialog cu sine, in care te putem ghida sa gasesti resursele tale interioare, pentru a echilibra balanta ce se numeste “viata ta”, cu tot ce presupune ea: relatia ta cu tine si cu cei din jurul tau..
: Voluntari
: Str. Mircea cel Batran nr. 15, oras Voluntari, judet Ilfov (Pipera)
: 0762.015.480

Detalii activitate

Servicii oferite:

  • Consiliere psihologica;
  • Psihoterapie individuala (adulti si copii);
  • Psihoterapie de cuplu;
  • Dezvoltare personala;
  • Consiliere parentala;
  • Terapie comportamentala.

ConsiSENS va ofera totodata si servicii specializate pentru copiii diagnosticati cu tulburari din spectrul autist, cu varsta intre 1 si 5 ani.

Astfel, puteti beneficia de: evaluare psihologica pe baza careia se va stabili programul de interventie personalizat. In aceasta etapa vom cunoaste care este nivelul de dezvoltare a copilului. In functie de aceasta evaluare se va intocmi planul de interventie. Planul personalizat de interventie este adaptat nevoilor copilului.

In cadrul intalnirilor in echipa (parinti, coordonator si echipa de terapeuti) se vor discuta aspecte ce tin de necesitatile copilului. Se vor avea in vedere atat abilitati ce necesita a fi construite, precum si comportamente ce trebuiesc inlocuite sau inlaturate.

Terapie unu la unu. Procesul terapeutic se desfasoara pe termen lung, zilnic, minimum doua ore, si are in vedere recuperarea copilului prin aplicarea programelor din cadrul planului de interventie.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita