consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Linte Alina – Consiliere psihologica – Bucuresti (Piata Unirii) și online

Linte Alina – Consiliere psihologica – Bucuresti (Piata Unirii) și online

Linte Alina – Consiliere psihologica – Bucuresti (Piata Unirii) și online

: Consiliere psihologică: evaluare, consiliere experiențială și dezvoltare personală a copilului, adultului, cuplului și familiei.
: ONLINE
: Bucuresti (Piata Unirii) | Online
: 0725.294.382

Detalii activitate

Buna! Eu sunt Alina. Sunt consilier experiential si pot sa te ajut prin sedinte de consiliere sa devii tu insuti cu sens si implinire. Tu in ce etapa a devenirii tale esti acum? Hai sa exploram impreuna.

Viata te duce adeseori in situatii in care sa te confrunti cu tumult de furtuni interioare si tensiune, cand pare prea dificil sa te regasesti si sa te centrezi in armonie. Apar confuzia si o mie de dileme. Te reintalnesti mereu si mereu cu intrebarea “Cine sunt Eu, de fapt?”

Cred in curiozitate si in rabdarea de a gasi impreuna caile de a ajunge Inspirat si Determinat in ceea ce ti-ai propus sa devii ca Om.

Consider importante libertatea de a fi si in nevoia de a-ti da sens in Cum Sa Fii. Felul in care a “Deveni Eu” se imbina cu reflectia dinspre si asupra lumii si astfel survine nevoia manifestarii naturale a empatiei, a vulnerabilitatii, a compasiunii inspre ceilalti si inspre mediu (natura), inspre tot ceea ce este sau ar putea fi important in viata ta, daca nu chiar catre Viata insasi.

M-am regasit inca din adolescenta curioasa sa inteleg sinele si oamenii, rand pe rand, ca indivizi unici si profunzi, iar pe parcursul anilor de facultate a avut tot mai mult sens sa ma focalizez in a avea si rabdare ca sa le fiu alaturi in ritmurile vietii cu blandete si flexibilitate. Am inceput cu experientele de voluntariat din timpul facultatii si apoi am putut dezvolta prezenta si rabdarea in lucrul cu copiii si adultii din practica si parcursul profesional.

In parcursul meu de dezvoltare ca specialist am cautat sa combin cunostintele si deprinderile experientiale din cadrul formarii si masterului de Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare si Dezvoltare Personala cu diverse alte workshopuri multi-senzoriale (yoga, dans, pictura, gastronomie) si cursuri variate – atat din zona de educatie alternativa (Waldorf) si non-formala cat si din zona de management si strategie, precum si din practici sportive (trekking, bicicleta). Astfel, abordarea mea in practica profesionala inglobeaza toate aspectele prin care simtim ca traim: atat gandirea – ce ne spunem noua insine si cum ne formulam sensul – cat si ce simtim cu tot corpul; si nu in ultimul rand zbaterea energica a emotiilor si motivatiilor pe care le avem intre minte si corp. Miza fiind sa te SINErgizezi in aceasta intreaga suita.

Ce simti ca te macina cel mai mult in aceasta perioada? Ai vrea sa gasesti un fagas linistitor pe care sa curgi?
Hai sa vorbim despre asta!


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile