Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Căciulă Ioana – Consilier psihologic | Psiholog | Consilier vocațional – București

Căciulă Ioana – Consilier psihologic | Psiholog | Consilier vocațional – București

Căciulă Ioana – Consilier psihologic | Psiholog | Consilier vocațional – București

: Sunt psiholog, absolventa a Universitatii din Bucuresti – Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, specializarea Psihologie (2003). Am urmat un master profesional in Psihologia dezvoltarii la Universitatea Paris 10 din Franta (2009-2010), iar in anul 2021 am devenit doctor in psihologie la Universitatea din Bucuresti, cu o teza de doctorat privind calitatea vietii persoanelor varstnice si inteligenta generationala. Lucrez de 17 ani ca psiholog, cu adulti, adolescenti, copii si familii.
: BUCURESTI
: Bd. Iuliu Maniu nr. 102-104, bl. 20, ap. 176, sector 6
: 0757.022.382

Detalii activitate

Sunt psiholog, absolventa a Universitatii din Bucuresti – Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, specializarea Psihologie (2003). Am urmat un master profesional in Psihologia dezvoltarii la Universitatea Paris 10 din Franta (2009-2010), iar in anul 2021 am devenit doctor in psihologie la Universitatea din Bucuresti, cu o teza de doctorat privind calitatea vietii persoanelor varstnice si inteligenta generationala. Lucrez de 17 ani ca psiholog, cu adulti, adolescenti, copii si familii.
Am colaborat cu compania Softwin – Intuitext si site-ul suntparinte.ro in ceea ce priveste educatia si psihologia copilului, precum si cu gradinite private, si am fost psiholog colaborator al emisiunii 9595. Am participat la numeroase conferinte, seminarii, training-uri si stagii profesionale in domeniul psihologiei si consilierii psihologice (stagiu profesional de 300 de ore in Franta, Paris, in domeniul optimizarii relatiilor parinti-copii; bursa Comenius in Italia in domeniul formarii parintilor; training-uri de comunicare, psihodrama, psihoterapie experientiala). Am drept de libera practica in psihologie educationala si consiliere psihologica conferit de Colegiul Psihologilor din Romania, si de asemenea am urmat o formare de 250 de ore in abordarea terapeutica sistemica a familiilor. Sunt formator si am elaborat si sustinut numeroase cursuri de formare atat pentru profesionisti, cat si pentru parinti singuri, asistenti personali, voluntari, seniori, adolescenti si copii.
Consider ca psihologia este o provocare continua, deoarece pe masura ce descoperi universul interior al celorlalti, te poti dezvolta alaturi de ei si poti avea acces la o diversitate de trairi. A lucra cu o persoana, din punct de vedere psihologic, inseamna de multe ori a urmari evolutia si dezvoltarea sa si a o ajuta sa gaseasca propria cale de a-si construi viata, cu conditionarile inerente fiecaruia, dar constient de acestea.
Servicii oferite: consiliere psihologica adulti, copii, adolescenti; consiliere vocationala.


 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Căciulă Ioana – Consilier psihologic | Psiholog | Consilier vocațional – București”

 • I. Nicoleta spune:

  Bună ziua
  Doresc ședința pentru consiliere
  Am probleme foarte mari și nu mai le pot face fata
  Am stări de rău, panica emoții negative, dureri

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita