consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Cocu Brindusa – Vindecare reconectiva | Reconectarea personala | Reiki | Theta Healing | Consiliere pentru dezvoltare personala – Bucuresti

Cocu Brindusa – Vindecare reconectiva | Reconectarea personala | Reiki | Theta Healing | Consiliere pentru dezvoltare personala – Bucuresti

Cocu Brindusa – Vindecare reconectiva | Reconectarea personala | Reiki | Theta Healing | Consiliere pentru dezvoltare personala – Bucuresti

: Vindecare reconectiva, Reiki, Karuna Reiki, Shamballa MDH, Theta Healing si consiliere pentru dezvoltare personala
: BUCURESTI
: Str. Delea Veche nr. 16-18, et.1, ap. 5, sector 2
: 0745.343.264

Detalii activitate

Terapii:

 • Vindecare reconectiva;
 • Reiki;
 • Karuna Reiki;
 • Shamballa MDH;
 • Theta Healing;
 • Consiliere pentru dezvoltare personala.

Vindecarea reconectiva este o experienta ce poate schimba intreaga viata, utilizand frecvente noi care permit vindecarea corpului, mintii si spiritului.

“Mai intai trebuie sa intelegem ca vindecarea reconectiva nu e aici ca sa vindece simptome. In schimb, vindecarea reconectiva transcende complet tehnicile traditionale de vindecare energetica si ne aduce la o stare de echilibru deplin. Nu este un tratament, nu este un plan terapeutic. Nu abordeaza doar simptomele. Este mult, mult mai mult decat atat. Se faciliteaza vindecarea cu o constiinta in care se permite persoanei respective sa revina la vibratia sa maxima de energie, lumina si informatie. Astfel, acest lucru face ca toate dezechilibrele sa fie eliminate din imagine, ca vibratie, in modul cel mai potrivit in care persoana poate sa revina la o stare optima de sanatate.” (din cartea “Reconectarea – Vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine” – Dr. Eric Pearl
Vindecarea reconectiva este o terapie energetica de scurta durata, o terapie de vindecare fara atingere, non-invaziva, care se afla pe planeta noastra pentru prima data. Mai concret, vindecarea reconectiva este o banda de frecvente cu totul noua, ce contine energie, lumina si informatie.
Vindecarea reconectiva este posibila si de la distanta.


 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

2 Mesaje la “Cocu Brindusa – Vindecare reconectiva | Reconectarea personala | Reiki | Theta Healing | Consiliere pentru dezvoltare personala – Bucuresti”

 • Victoria Tofan spune:

  Cum explicati ca am platit o suma destul de mare, pentru astfel de vindecare, la distanta, respectiv fiul meu a fost “cobaiul”, ca sa zic asa, dar absolut nimic nu s-a vazut ca schimbare in bine, pe nici un plan si au trecut cam 2 ani de atunci. Nu mai zic de problema pentru care am apelat la asa ceva, ca nu s-a vazut nici un fel de ameliorare sau schimbare. Am apelat la Ian Ramon pentru 2 sedinte de reconectare sau vindecare reconectiva. Nimic nu s-a intamplat, doar noi am fost usurati de o suma frumusica…Cum sa faci diferenta intre cei care sunt de fapt excroci si cei care poate chiar au calitati deosebite de terapie sau cunosc tehnici de vindecare care chiar le aplica corect??? Eu am ajuns la concluzia ca asteptam prea mult miracole de la altii, cand doar noi insine putem sa ne vindecam, secretul este in noi. Ceilalti, chiar si cei bine intentionati, fac doar sa mute problemele de pe un plan pe altul, fiindca daca omul nu vrea sa-si schimbe caracterul si modul de viata, nu se poate vindeca. Dumnezeu nu-ti da nimic pleasca din cer, trebuie sa fie meritul tau. Am reusit multe prin credinta, o terapie care aduce rezultate certe, atunci cand rugaciune e sincera si esti decis sa incerci a fi un om mai bun. Starea de smerenie in rugaciune, duce la diminuarea egoului, te unesti cu ceilalti semeni, cum nu o faci in nici o alta situatie, de deschizi mai mult spre iubire si astfel deschizi canalul de comunicare cu divinitatea.

 • COCU BRINDUSA spune:

  Vindecarea reconectivă şi Reconectarea ne-au devenit accesibile prin dr. Eric Pearl care a primit acest dar în urma unor experiențe interesante, descrise cu umor în cartea sa “RECONECTAREA: Vindecă-i pe alții, vindecă-te pe tine”, publicată la Editura For You.
  „Dacă ești norocos, vindecarea ta va veni în forma pe care ai anticipat-o. Daca ești într-adevăr norocos, vindecarea ta va veni într-o formă pe care nici n-ai visat-o, aceea pe care Universul a gândit-o în mod specific pentru tine.”
  Dr. Eric Pearl
  “Recunoscând că vindecarea înseamnă reconectarea cu perfecțiunea universului, ne dăm seama că universul știe ce avem nevoie să primim.”
  Dr. Eric Pearl
  Interviu Eric Pearl
  Vindecarea poate fi blocata sau inhibata de anumiți factori? Este eficienta 100%?
  E.P.:
  Este eficienta, dar asta depinde și de ceea ce înțelege fiecare prin eficient. Pentru ca noi presupunem ca eficienta este sa obținem ce credem ca avem nevoie. Când am mai fost întrebat cat la suta dintre oameni sunt vindecați, am spus ca aproximativ 70%. Dar numai pentru ca eu credeam ca vindecarea înseamnă sa rezolve problema pentru care au venit la mine.
  Însă daca vindecarea se produce in alta parte este asta considerata eficienta? Am cunoscut o femeie care de ani de zile avea dureri faciale și deși am încercat sa le fac sa dispară nu am reușit. Dar femeia respectiva a uitat sa îmi spună ca atunci când era mica si-a pierdut auzul uneia dintre urechi. Nu a reușit sa scape de durerile faciale, însă si-a recăpătat auzul. Vindecarea apare.

  „Concluzia experimentelor efectuate a fost că energia este într-adevăr reală, detectabilă, măsurabilă – și cu adevărat remarcabilă.”
  Profesorul Gary Schwartz
  Știința din spatele Vindecării Reconective™ și a Reconectării™
  La un seminar de Vindecare Reconectivă™ sala în care a fost găzduit evenimentul a fost atent monitorizată. Cercetatorii au observat o schimbare semnificativă în energia liberă termodinamică din încăpere. Până la sfârșitul celor două zile de training, creșterea eficientă a energiei din cameră a fost echivalentă cu o creștere a temperaturii de 300°C, cu toate că schimbările reale de temperatură au fost neglijabile. Această schimbare în energie le-a permis vindecătorilor să lucreze cu frecvențele Vindecării Reconective.
  Un alt experiment a măsurat câmpul electromagnetic din jurul valoriilor mâinilor voluntarilor înainte și după participarea la un seminar de Vindecare Reconectivă™. La final, câmpul a înregistrat creșteri dramatice. Nivelul ridicat de energie electromagnetică din mâinile vindecătorilor conduce pacientul de la o stare de dezechilibru (boală) la una de echilibru (de sănătate). Toți pacienții care experimentează ședințe de vindecare manifestă o serie de reacții fizice involuntare – registrele, sau ansamblul semnalelor fizice inconștiente – în timpul sesiunilor de Vindecare Reconectivă și Reconectare.
  Alte măsurători confirmă faptul că practicienii de Vindecarea Reconectivă™ pot emite și transmite o cantitate mai mare de frecvențe electromagnetice și de lumină organismelor din jurul lor.
  Practicienii Reconective Healing™ pot activa frecvențele vindecării și pot crește amplitudinea și oscilația frecvențelor magnetice din jurul corpurilor lor. Aceste schimbări au fost măsurate în laborator. În studiile de laborator, vindecătorii înregistrează modificări ale ADN-ului care ajută la vindecarea plantelor și organismelor care suferă sau se află într-o stare de deteriorare avansată.
  Frecvențele Vindecării Reconective™ sunt puternice și palpabile și pot fi atestate prin desfășurarea unor teste simple de senzații fizice. Vindecarea Reconectiva este folosită pentru mărirea performantelor în sport, dar și în recuperări competiționale olimpice. Mulți oameni susțin că recuperarea după diferite răni și arsuri se accelerează dacă acestea sunt expuse la frecvențele Vindecării Reconective.
  Reconectarea este cu totul altceva dacât Vindecarea reconectivă.
  Vindecarea reconectivă este intenţia pacientului de a se vindeca de o anumită boală.
  Reconectarea este intenţia pacientului de a evolua personal.
  Prin Reconectare se creează condițiile pentru evoluția personală accelerată la fiecare nivel: fizic, mental, emoțional sau spiritual. Într-un fel simplu exprimat, Reconectarea înseamnă posibilitatea de evoluție accelerată a ființei umane care alege să se dezvolte pe această cale.

  Trebuie înteles că Vindecarea Reconectivă nu înseamnă un pacient întins pe masă și un “vindecător” care îndrumă energia în corpul acestuia ori caută zonele de congestie. NU! Vindecarea Reconectivă este o călătorie, nu un punct de sosire. Procesul de vindecare nu se încheie la finalul ședinței, el continuă și după ce ședința s-a încheiat.
  Prin Vindecarea Reconectivă, poți să progresezi mereu și să fii azi mai bun decât ai fost ieri. Și, poate cel mai important lucru de știut despre Vindecarea Reconectivă este că nu se va petrece cât ai bate din palme.
  La fiecare persoană, procesul de restabilire a echilibrului este propriu: uneori vindecarea este instantanee, alteori procesul vindecării este mai îndelungat .
  Vindecarea Reconectivă este ceva ce se reglează între propria persoană și univers.
  Toți oamenii se pot vindeca, dar nu neapărat la modul clasic în care înțelegem cuvântul “vindecare”.
  Recunoscând că „vindecarea” înseamnă reconectarea cu perfecțiunea universului, este necesar să înțelegem că universul știe ceea ce avem nevoie cu adevărat. S-ar putea, așadar, ca ceea ce avem nevoie cu adevarăt să nu corespundă cu ceea ce așteptăm sau credem că ne dorim.
  Acest proces vizează ființa umană în ansamblul ei, la toate nivelurile ei. Mai simplu, nu se vindecă boala sau infirmitatea, ci se vindecă persoana.
  Andra Ivanov -

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier