Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Ionescu Mihaela – Coaching | Hipnoterapie – Bucuresti și online

Ionescu Mihaela – Coaching | Hipnoterapie – Bucuresti și online

Ionescu Mihaela – Coaching | Hipnoterapie – Bucuresti și online

: ,
: Sunt coach si hipnoterapeut, dar mai intai de toate sunt femeie, ca si tine. Am fost si eu unde esti tu acum si tocmai de aceea stiu ca ai intrebari si nelinisti. Eu cred in tine! Astăzi e rândul meu să ajut alte femei să își recapete libertatea de a-și conduce singure viața după propriile reguli.
: BUCURESTI
: Bucuresti | Online
: 0722.522.942
:

Detalii activitate

Aș spune despre mine că ceea ce mă definește cu adevărat ar fi pasiunea mea dintotdeauna pentru oameni și pentru dezvoltare personală.

Iubesc să interacționez cu oameni interesați de propria evoluție, și pot să afirm, ca rezultat al experienței, că metoda coachingului, combinată cu hipnoterapia, este cea mai eficientă în atingerea potențialului maxim în viața personală și cea profesională.

ALĂTURI DE MINE VEI AVEA REZULTATE
Vei putea ajunge acolo unde îți dorești să fii. Vei ști să obții ceea ce vrei de la viața ta.

Cum? Ne vom lupta împreună cu convingerile care te trag înapoi. Te voi ajuta să vezi mai limpede lucrurile care te afectează negativ, înfrânându-te. Te voi ajuta să identifici în tine resursele de care ai nevoie pentru a lua deciziile în jurul cărora poate oscilezi de multă vreme. Și împreună vom crea toate pârghiile cu ajutorul cărora vei putea lua măsuri pentru a-ți schimba în bine viața. Totul, probabil semnificativ mai ușor decât îți închipui.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita