consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Centrul Holistic Dharma – Terapii alternative si complementare – Bucuresti

Centrul Holistic Dharma – Terapii alternative si complementare – Bucuresti

Centrul Holistic Dharma – Terapii alternative si complementare – Bucuresti

: Activitate: bioenergie / bioenergoterapie, Bowen Bowtech, hipnoterapie, reflexoterapie, Reiki, terapie craniosacrala
: BUCURESTI
: 0740.460.961
:

Detalii activitate

Centrul Holistic Dharma ofera clientilor sai:

  • servicii terapeutice care se bazeaza pe terapie complementara integrata, in care clientul este inteles si tratat in functie de un ansamblu de factori fizici, emotionali, sociali, spirituali, cat si in functie de tulburarile psihologice asociate acestor factori;
  • tratarea concomitenta a trupului si sufletului;
  • diagnosticarea si evaluarea sanatatii prin metoda neinvaziva de scanning corporal;
  • generarea unui plan de tratament in functie de nevoile si obiectivele clientului nostru, de personalitatea sa si de contextul sau de viata;
  • monitorizare constanta a evolutiei procesului terapeutic si evaluare continua a acestuia;
  • terapeuti ce detin abilitati personale si competente deosebite, obtinute in ani de practica;
  • un cadru calm si prietenos, incarcat cu energii benefice, tamaduitoare.

Tehnici terapeutice:

Dezvoltare personala

Dezvoltarea personala este necesara in momentul in care persoana nu se confrunta cu probleme de natura psihologica, dar doreste sa obtina succese pe plan profesional, relational, sportiv, artistic etc.

Constientizarea modului in care o persoana isi traieste propriile sentimente este un prim pas in autoreglarea emotiilor si favorizarea unei stime de sine ridicate si a unei increderi mai mari, aspecte esentiale in cadrul procesului de autoactualizare si evolutie.

Beneficiile dezvoltarii personale sunt: autocunoastere, intelegere de sine, descoperirea si exploatarea potentialului personal, dobandirea abilitatilor de management emotional, invatarea de noi strategii de rezolvare a problemelor si conflictelor, optimizarea relatiei cu sine si cu ceilalti cat si dezvoltarea sistemului motivational.

Regresie – Hipnoterapie

Terapia prin regresie in vieti anterioare implica reactivarea unor amintiri din vieti trecute, de obicei prin hipnoza, pentru a regasi tipare si evenimente care inca ne influenteaza negativ viata si realitatea curenta. Provocarile cu care avem de-a face azi isi au, de foarte multe ori, originea in evenimente foarte indepartate care nu au fost niciodata rezolvate. Regresia in vieti anterioare  este cel mai rapid si cel mai eficient mod de a ajunge la radacina acestor probleme. Prin intermediul terapiei poti sa ajungi la cauza de baza a unei situatii actuale si sa o rezolvi, sa intelegi implicatiile karmice, sa intelegi relatiile actuale, sa recunosti prieteni din trecut si suflete pereche, sa te debarasezi de  tipare si adictii, sa obtii o noua perspectiva spirituala asupra situatiei de viata in care te afli.

The Journey (Vindecare emotionala)

Reprezinta calatoria in emotiile noastre si este cheia oricarei vindecari. Este o metoda simpla si profunda de vindecare emotionala, utilizata oriunde in lume atat ca terapie individuala cat si ca factor de sanatate si buna intelegere sociala.

La baza majoritatii afectiunilor fizice si bolilor nu sta doar un stil de viata nesanatos ci, in foarte multe cazuri, stau emotiile noastre negative pe care le intretinem sau le reprimam devenind traume; ele se stocheaza in celulele corpului si perturba functionarea acestora, devenind, astfel susceptibile la boala. Demersul ideal de vindecare porneste de la constientizarea si acceptarea vietii noastre emotionale. Deci, alaturi de tratamentul medical, trebuie cautata vindecarea traumelor emotionale care au determinat sau macar au favorizat imbolnavirea.

Eficienta metodei se datoreaza procedeelor de eliberare emotionala pe care le presupune, proceselor prin care se faciliteaza iertarea si tehnicile prin care persoana este dotata pentru viitor.

Este vorba de un beneficiu pe termen lung care tine de formarea unei perspective sanatoase asupra vietii si care ajuta la eliminarea anxietatii, a eventualelor tendinte depresive si a altor tulburari care tin de modul in care te raportezi la tine insuti, la ceilalti, la viata.

Tehnici de meditatie si relaxare

Meditatia se refera la o varietate intreaga de practici mentale menite sa promoveze relaxarea, construirea unei forte interioare vitale superioare si dezvoltarea compasiunii, iubirii, rabdarii, generozitatii si iertarii.
Meditatia poate combate cu succes efectele nocive ale stresului cotidian, inducand o stare de pace interioara.

Exercitiile de meditatie activeaza tipare ale fluxului de energie din corp care stimleaza aparitia unei stari specifice de constiinta. Energia dobandita este dinamica si interactiva. Aceasta se deplaseaza prin corp urmand trasee precise (meridiane energetice), este colectata si transformata in anumiti centri (chakre) si radiaza in exterior prin campul energetic numit aura.

Relaxarea se bazeaza pe un sistem de tehnici musculare si de respiratie care conduc la reducerea incordarii musculare si a stresului, Stresul este un factor care contribuie la prezenta tulburarilor psihice la care se adauga stari de anxietate, ingrijorare, fobie si tulburari psihosomatice.

Nu e suficient sa ai abilitatea de a te relaxa , important este sa ai puterea de a te relaxa cand doresti si sa utilizezi aceste tehnici la nevoie.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Centrul Holistic Dharma – Terapii alternative si complementare – Bucuresti”

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile