consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Centrul de Medicina Integrativa Qi – Medicina alopata | Terapii alternative si complementare – Bucuresti

Centrul de Medicina Integrativa Qi – Medicina alopata | Terapii alternative si complementare – Bucuresti

Centrul de Medicina Integrativa Qi – Medicina alopata | Terapii alternative si complementare – Bucuresti

: In Centrul de Medicina Integrativa Qi se promoveaza medicina integrativa, care combina medicina alopata cu terapiile medicinei alternative si complementare, obiectivul fiind imbunatatirea starii de sanatate a fiecarui pacient.
: BUCURESTI
: 0723.098.860, 0744.266.088

Detalii activitate

Centrul de Medicina Integrativa Qi s-a infiintat in 2010, avand la baza o echipa de medici si oameni de afaceri care isi doreau sa faca o schimbare a calitatii serviciilor medicale din Romania.

Din multitudinea de propuneri a fost ales conceptul de medicina integrativa, care combina medicina alopata cu terapiile medicinei alternative si complementare, obiectivul fiind imbunatatirea starii de sanatate a fiecarui pacient care apeleaza la serviciile clinicii noastre.

Se reinvie astfel un principiu mai vechi al medicinei aplicat cu multi ani in urma.

Conceptul nostru pune acentul pe vindecarea mintii, corpului si spiritului, ca un tot unitar. In filozofia orientala, energia Qi este forta vietii care sta la baza tuturor lucrurilor si fiintelor si poate fi definita drept un camp informational care leaga toate fiintele intre ele si cu mediul inconjurator. Prin terapiile practicate se urmaresc echilibrarea energiei corpului si in final, vindecarea.

Medicii nostri imbina experienta milenara a acupuncturii si practicilor fitoterapice, cu metodele moderne de investigatie. In cadrul anumitor terapii alternative recomandam remedii naturiste care au rolul de a stimula sistemul imunitar, conducând la nivele ridicate ale anticorpilor si la o rezistenţă crescută la infecţii, ajutand astfel in preventia anumitor boli.

Prin activitatea centrului ne mai propunem sa prevenim si sa vindecam principalele boli si invaliditati care ameninta specia umana in zilele noastre (bolile civilizatiei, bolile confortului sau bolile prosperitatii) boli care fac parte din categoria afectiunilor cronice degenerative si sunt produse prin imbinarea a doua tipuri mari de factori: pe de o parte sunt factorii ereditari, pe de alta sunt cei care provin din mediul de viata modern.

Asupra predispozitiei ereditare, pentru moment este destul de greu de intervenit, in schimb analizam si cunoastem din ce in ce mai bine din punct de vedere stiintific factorii care provin din mediul ambient. Cea mai mare parte a lor pot fi incadrati in asa-numitul “stil de viata negativ al omului modern”.

Tratam obezitatea si bolile metabolice, hipertensiunea arteriala si principalele boli cardiovasculare, maladii respiratorii, neuropsihice, tulburari musculoscheletice etc., intrucat ritmul in care cresc si problemele pe care le ridica starnesc o ingrijorare din ce in ce mai adanca.

Nu ne-am propus sa fim primii, ci doar sa raspundem mai bine nevoilor pacientilor nostri, avand in echipa cei mai buni medici specialisti ai medicinei complementare.

Programul de lucru:

  • Luni-vineri – 9-21
  • Sambata – in functie de programari
  • Duminica – liber

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile