consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Cătănoiu Oana Ioana – Naturopat – Craiova

Cătănoiu Oana Ioana – Naturopat – Craiova

Cătănoiu Oana Ioana – Naturopat – Craiova

: Naturopat acreditat de Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară, cu competente în nutriţie, fitoterapie, cromoterapie, Reiki (grad Maestru), NLP, ecopsihologie si art-terapie.
: Craiova
: Strada Stefan cel Mare nr. 75
: 0721.554.550

Detalii activitate

Medicina holistică pornește de la principiul că tot ceea ce este viu beneficiază de forță energetică vitală, denumită Qi, iar bolile apar ca urmare a dezechilibrelor energetice. Pentru a restabili echilibrul energetic, medicina holistică apelează la metode de tratament naturale, energetice, lipsite de toxicitatea și efectele secundare pe care le au cele clasice.
Terapeutul sau medicul specializat în medicina holistică nu încearcă să contracareze efectul unei boli, ci să depisteze dezechilibrele care au dus la această stare și să stimuleze energia Qi, astfel încât să restabilească echilibrul în organism.
Practica medicinei holistice integrează terapii complementare și convenționale care previn si tratează bolile adresându-se factorilor care au contribuit la apariția acestora. Cel mai bun terapeut rămâne tot corpul uman, care este echipat să se vindece singur, dacă este menținut în condiții optime. Așadar, un pas important pe care trebuie să-l facem, pentru a avea o viață lungă și lipsită de boli, este prevenția lor și menținerea sănătății, iar pentru aceasta e nevoie ca planul fizic și fie corelat cu cel mental, emotional și spiritual.
Rezultatele tratamentelor holistice nu vor apărea imediat, ci e nevoie de răbdare și de schimbarea stilului de viață pentru menținerea lor. Avantajul cel mai mare este că suntem feriți de efecte secundare.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile