implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Cârcotă Ramona – Psiholog / Psihoterapeut cognitiv-comportamental – Bucuresti

Cârcotă Ramona – Psiholog / Psihoterapeut cognitiv-comportamental – Bucuresti

Cârcotă Ramona – Psiholog / Psihoterapeut cognitiv-comportamental – Bucuresti

:
: Psihologie si psihoterapie cognitiv-comportamentala. Sunt psiholog si psihoterapeut. Consider ca profesia de psiholog este una dintre cele mai frumoase profesii tocmai pentru ca mereu ai cate ceva de invatat, tocmai pentru ca vii mereu in contact cu altii.
: BUCURESTI
: 0731.469.661

Detalii activitate

Daca citesti asta, inseamna ca iti pasa si doresti sa te dezvolti. 

Numele meu este Ramona Cârcotă și am să enumăr câteva etape şi repere profesionale care sper să îţi dea sentimentul că „eşti pe mâini bune”: empatia, toleranta, caldura, autenticitatea, respectul, responsabilitatea fata de pacientii mei sunt valorile care definesc practica mea.

Sunt psiholog clinicianpsihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală.

De-a lungul anilor de studiu am participat la diverse programe, conferinţe şi workshop-uri care mi-au îmbogăţit bagajul informaţional şi viziunea legată de psihoterapie. Psihoterapia trebuie sa ofere sigurantaconfidentialitatesprijinsuficient pentru a putea explora gandurile, emotiile, sentimentele, visele cele mai intime ale pacientului. Una din conditiile necesare pentru reusita unei psihoterapii este respectarea cadrului. Consider relatia psihoterapeut – pacient / client, unul din factorii importanti ce influenteaza eficacitatea terapiei. Este o intalnire unica, speciala, ce difera complet de toate celelalte relatii din viata. Cei doi lucreaza impreuna, gandind si simtind emotii, sentimente, evenimente, intr-un fel in care cei mai multi dintre oameni nu o fac in viata cotidiana, nici cu cei mai apropiati.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile