consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Cârcotă Ramona – Psihoterapeut cognitiv-comportamental – Bucuresti

Cârcotă Ramona – Psihoterapeut cognitiv-comportamental – Bucuresti

Cârcotă Ramona – Psihoterapeut cognitiv-comportamental – Bucuresti

:
: Psihoterapie cognitiv-comportamentala. Consider ca profesia de psihoterapeut este una dintre cele mai frumoase profesii tocmai pentru ca mereu ai cate ceva de invatat, tocmai pentru ca vii mereu in contact cu altii.
: BUCURESTI
: 0731.469.661

Detalii activitate

Formare:

  • Psihoterapie cognitiv-comportamentală și hipnoterapie

Daca citesti asta, inseamna ca iti pasa si doresti sa te dezvolti. 

Numele meu este Ramona Cârcotă și am să enumăr câteva etape şi repere profesionale care sper să îţi dea sentimentul că „eşti pe mâini bune”: empatia, toleranta, caldura, autenticitatea, respectul, responsabilitatea fata de pacientii mei sunt valorile care definesc practica mea.

Sunt psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală.

De-a lungul anilor de studiu am participat la diverse programe, conferinţe şi workshop-uri care mi-au îmbogăţit bagajul informaţional şi viziunea legată de psihoterapie. Psihoterapia trebuie sa ofere sigurantaconfidentialitatesprijinsuficient pentru a putea explora gandurile, emotiile, sentimentele, visele cele mai intime ale pacientului. Una din conditiile necesare pentru reusita unei psihoterapii este respectarea cadrului. Consider relatia psihoterapeut – pacient/client, unul din factorii importanti ce influenteaza eficacitatea terapiei. Este o intalnire unica, speciala, ce difera complet de toate celelalte relatii din viata. Cei doi lucreaza impreuna, gandind si simtind emotii, sentimente, evenimente, intr-un fel in care cei mai multi dintre oameni nu o fac in viata cotidiana, nici cu cei mai apropiati.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile