consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Turigel Valentina – Psihoterapie analitica | Consiliere psihologica analitica – Bucuresti

Turigel Valentina – Psihoterapie analitica | Consiliere psihologica analitica – Bucuresti

: Serviciile cabinetului se adreseaza copiilor, adolescentilor si adultilor in situatii precum:​ - ​autocunoastere si dezvoltare personala; - dificultati in relationarea cu membrii familiei, colegii, prietenii etc.; - probleme de adaptare la scoala, la locul de munca etc.; - ​emotivitate crescuta, stari de depresie, anxietate, atacuri de panica, fobii, comportamente agresive, stari de hiperactivitate, dereglari ale somnului; - tulburari psihosomatice (ex.disconfort sau durere ce nu prezinta cauze medicale); - situatii dificile precum pierderea unei persoane semnificative, separare, divort. Se adreseaza, de asemenea, si cuplurilor aflate in pragul unor decizii majore, dificultati de comunicare, stari conflictuale, blocaje emotionale etc.
: BUCURESTI
: str. George Calinescu, sector 1
: 0721.668.759

Detalii activitate

Formări:

 • Psihoterapie analitică;
 • Consiliere psihologică -  analitică.

Orientarea psihologica analitica este un demers de afirmare a propriei individualitati, de cunoastere sau deblocare a propriilor resurse pentru o mai buna adaptare la cerintele sau nevoile curente, interne sau externe.

Orientarea de tip analitic, jungian are in vedere individul ca intreg, personalitatea totala, unica, cu potentialul sau de vindecare si se adapteaza fiecarei persoane in parte, fapt ce influenteaza direct durata si profunzimea procesului.


 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Turigel Valentina – Psihoterapie analitica | Consiliere psihologica analitica – Bucuresti”

 • Iuliana spune:

  Buna ziua ,
  Cum in ultima vreme ma preocupa din ce in ce mai mult atât propria persoana in termen de îmbunătățire ale unor aspecte ale vieții și intelegere lor dar acceptarea unor evenimente ce s-au petrecut in viața mea , cât și dorința de a transmite cât mai putine comportamente greșite și poate chiar niște traume copilului meu , am decis sa “ma caut” mai in amănunt alături de un psihoterapeut . M-am informat puțin despre tipurile de psihoterapie, cochetez cu psihologia ascultând podcasturi, citind chiar și carti pe tema asta și cred ca cea Jungiana mi se potrivește cel mai bine, și de aceea va scriu Dvs acum.
  As dori sa subliniez ca nu locuiesc in România și de aceea caut o forma de psihoterapie online .
  Întrebarea mea acum este aceasta : oferiți psihoterapie online ? Și dacă da imi puteți da mai multe detalii despre ansamblu psihoterapeutic ( plata , disponibilitatea Dvs,etc) .
  Va mulțumesc ,
  Iuliana

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile