Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Cabinet Individual de Psihologie Raluca Potocean – Cluj-Napoca

Cabinet Individual de Psihologie Raluca Potocean – Cluj-Napoca

Cabinet Individual de Psihologie Raluca Potocean – Cluj-Napoca

: '' Fii cea mai buna versiune a ta!"
: Cluj-Napoca
: Str. Tipografiei, Nr 13, Ap 2, Cluj-Napoca ( langa magazinul Central)
: 0741740142
:

Detalii activitate

Sunt un psiholog şi respectiv un psihoterapeut, membru al Colegiului Psihologilor din România, cu codul de înregistrare 13528 şi având atestare în psihoterapii cognitiv-comportamentale.
Am absolvit în anul 2011 facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca şi ulterior mi-am continuat studiile absolvind programul masteral de Psihologie Clinică, Consiliere şi Psihoterapie din cadrul aceleaşi universităţi.
Prezenţa la numeroasele seminarii cu teme diversificate din domeniul psihologiei, precum şi prezenţa în cadrul diverselor conferinţe şi activităţi academice şi de voluntariat a contribuit atât la dezvoltarea mea personală, cât mai ales profesională, fomarea continuă fiind un element esenţial pentru un psiholog. Raportându-mă la activitaţile de voluntariat, ţin să menţionez activitatea desfasurată în cadrul Alianţei Române de Prevenţie a Suicidului, Cluj-Napoca, în cadrul căreia principalele mele responsabilităţi din poziţia de voluntar sunt reprezentate de prezenţa mea pe linia verde şi mai exact, preluarea apelurilor de urgenţă şi implicit gestionarea situaţiilor de criză.
In ceea ce priveşte experienţa mea clinică, aceasta a fost facilitată de stagiile de practică desfaşurate în cadrul Centrului Clinic Judeţean de Diabet Cluj-Napoca şi a Căminului de Seniori “Casa Theodora” Cluj-Napoca, unde am interacţionat cu adulţi şi vârstnici cu diverse patologii.
Prin urmare, făcând apel la cunoştinţele dobândite de-a lungul perioadei de formare, precum şi la experienţa clinică, îmi ofer seviciile profesionale de consiliere psihologica, psihoterapie si/ sau dezvoltare/ optimizare personală.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile