implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Pop Ana-Denisa – Consiliere psihologica | Consiliere genetica – Cluj

Pop Ana-Denisa – Consiliere psihologica | Consiliere genetica – Cluj

Pop Ana-Denisa – Consiliere psihologica | Consiliere genetica – Cluj

: Consilier psihologic | Consilier genetic - Cluj
: Cluj-Napoca
: Bld. 21 Decembrie 1989, nr. 46, ap. 3 (centru)
: 0741 027 355

Detalii activitate

Toti avem probleme si suferim din diverse motive. De cele mai multe ori le rezolvam singuri, alteori ne plangem prietenilor, familiei si altor cunostinte, sperand ca ne vor da sfaturi utile. Insa o problema care e considerata importanta pentru o persoana poate fi considerata insignifianta pentru alta, astfel ca sfaturile se dovedesc uneori a nu fi utile. In plus, asta poate afecta relatiile dintre oameni, iar in loc sa ne bucuram de viata, apar certuri sau evitari. In aceste cazuri, consilierul psihologic poate veni in ajutor. Acesta nu iti va da sfaturi, ci te va invata cum sa gasesti tu insuti solutii eficiente, cum sa gandesti rational, utilizand tehnici cognitiv-comportamentale demonstrate stiintific, care te vor ajuta si pe moment, dar si pe viitor, pentru a preveni reaparitia acestor probleme.
In alte cazuri, in viata noastra pot interveni situatii care afecteaza atat calitatea, dar si cantitatea vietii. Printre acestea se numara si afectiunile genetice. Unele se pot trata, dar altele inca afecteaza milioane de vieti. Pentu unele exista metode de testare sau se poate evalua riscul de mostenire sau de transmitere la urmasi. Rolul consilierului genetic este sa il informeze pe pacient cu toate noutatile privind afectiunea respectiva, sa ii explice ce optiuni are si cum sa se adapteze cat mai bine situatiei.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile