consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Cabinet Nutrigo – Nutriţionist – Iasi

Cabinet Nutrigo – Nutriţionist – Iasi

Cabinet Nutrigo – Nutriţionist – Iasi

: Servicii de consilere in nutritie si dietetica, 5 ani de studii medicale, 4 de experienta. Alimentatie echilibrata si formarea unui stil de viata alimentar este targetul nostru! Fiecare dieta este adaptabila personalitatii si dorintelor clientului, dar depinzand si de backgroundul medical existent. Analize de laborator obligatorii si dietele sunt prescrise in baza lor. Fara pastile si prafuri magice (nu comercializam produse de slabit, nu directionam inspre ele si nu le recomandam). Va asistam pe parcursul intregului proces de schimbare, oferind inclusiv servicii de consiliere psihologica, la nevoie sau pentru tulburarile alimentare grave. Ne ocupam de estetica dumneavoastra, de optimizarea energetic-calorica, optimizam macro-nutrientii si oligo-elementele in functie de necesitati, va asistam cu diete specifice anumitor patologii (diabet, post operatoriu, boli metabolice etc).
: Iasi
: Sos. Pacurari nr. 158, bl. 591 – în Căsuţa Naturii, la etaj (langa Banca Transilvania)
: 0787.801.939
:

Detalii activitate

Volumul disponibil de informații legate de viața sănătoasă, dietetică, nutriție și activități sportive este uriaș. Trierea acestor informații poate deveni o muncă istovitoare și costisitoare temporal și să nu mai menționăm că necesită un fundament medical și adițional o perioadă foarte lungă de experiențe cu mai mult sau mai puțin succes. Nutriționistul este un SHORTCUT! (scurtătură)

Ce poate face un nutriționist pentru mine?

Volumul informațional deținut și corelarea acestuia cu partea experimentală și științifică totodată, conferă posibilitatea nutriționistului să vă pună pe calea cea mai rapidă și eficientă, fără efecte secundare asupra sănătății dumneavoastră de îndeplinire a scopului și dorințelor dumneavoastră. Fără a pierde zeci de ore în fața unui calculator sau ascultând reclamele false la diverse produse care vă pot asista, nutriționistul poate face o evaluare eficientă a condiției și stării dumneavoastră de sănătate și depinzând de aceasta, să vă prescrie un plan alimentar și de activitate fizică care să fie perfect adaptat condițiilor și dorințelor dumeavoastră.

De câte ori trebuie să apelez la un nutriționist?

Organismul uman este un mecanism extrem de complicat și extraordinar de adaptabil! Schimbările fizice dorite sunt văzute de organismul nostru ca o presiune și o schimbare din viața de zi cu zi, prin urmare acesta se adaptează foarte eficient la diferențele calorice, efortul fizic și aportul de macronutrienți. Pentru a atinge scopul final, aceste “bariere” ale propriului nostru organism trebuie depășite prin schimbare… pe scurt organismul nostru trebuie menținut într-o stare permanentă de suspiciune pentru a nu avea timp să se obișnuiască și să se adapteze.

Aspectul fizic al unui corp “tăiat”, cu un procent de grăsime redus aproape de minim și plin de forme frumoase ale țesutului muscular nu este starea “normală” din punctul de vedere al organismului nostru. Poate în trecut când eram vânători și supraviețuirea zilnică era imperativă! Dar în acest moment în societatea noastră, corpul nostru va încerca să lupte împotriva dorințelor nostre și va dori să acopere toate formele musculare frumoase mult lucrate și greu obținute cu un strat de energie stocată numită țesut adipos.

Momentul adaptării organismului este și momentul în care rezultatele efortului dumneavoastră sunt minimizate și stopate. Aici poate interveni sfatul nutriționistului care prin experiență, poate restarta metabolismul și obligă organismul dumneavoastră să iasă din starea de adaptare și să continue să crească sau să scadă în funcție de dorința dumneavoastră.

Asta înseamnă că voi avea nevoie de un nutriționist o viață întreagă?

Absolut nu! Drumul pe care îl parcurgi alături de nutriționist trebuie să constituie și pentru tine un proces de învățare! Adaptarea organismului, uzul macronutrienților, măsurătorile calorice combinate cu experiență și învățarea reacțiilor propriului corp sunt elemente care vă vor asista pe viitor să fiți propriul dumneavoastră nutriționist. Asistența nutriționistului vă ajută la începutul anevoios al drumului către o viață sănătoasă și un corp visat.

Cum să mă raportez la nutriționistul meu?

Ca la un psiholog al fizicului tău! Cu sinceritate, cu încredere și încercând să respecți ceea ce te sfătuiește! Dacă greșești, nu ascunde asta… pentru nutriționist sunt vitale toate informațiile pentru a găsi soluțiile cele mai potrivite pentru dorințele tale.

Cât mă costă un program la nutriționist?

În statisticile efectuate de Nutrigo până în acest moment, am descoperit că sistemul de consultație nu reprezintă cel mai eficient necesitățile clientului. Prin urmare, doar la Nutrigo, puteti găsi sistemul de abonament lunar prin care contactul cu nutriționistul tău devine unul aproape permanent și accesul tău la asistența și consultanța Nutrigo poate fi făcută oricând și oriunde: din hipermarket (la cumpărături), din sala de fitness, din fața frigiderului (pentru rețete sănătoase) și mai ales în momentele în care ai nevoie de o doză de motivație și determinare.

Abonamentul la Nutrigo este variabil în funcţie de necesităţile tale, dar are acces nelimitat la toate mijloacele media de conectare cu Nutrigo: Facebook, e-mail, Skype, SMS și telefonul personal al nutriționistului.

Mai multe găsiţi la secţia http://www.nutrigo.ro/abonamente/.

Trebuie înţeles că succesul în remodelarea corporală ţine de abordarea sinergetică pe mai multe domenii si din acest motiv, abonamentul Nutrigo cuprinde şi o şedinţă de evaluarea psihologică din punct de vedere motivaţional.

Cum specialistul Nutrigo știe că în prima parte a drumului tău necesitățile de asistență sunt mult mai ridicate și obstacolele apărute sunt mai dificil de depășit, îți oferim în primele 2 luni, un plus de oricâte ședințe individuale skype consideri că sunt necesare și oricâte telefoane și conversații media consideri că ai nevoie: FĂRĂ NICI UN COST ADIȚIONAL! Doar la Nutrigo, abonamentul lunar nu se modifică independent de câte ori este necesar contactul cu specialistul tău în nutriție și dietetică, pentru că și pentru NOI ca și pentru TINE sunt importante REZULTATELE!

Tot din punctul de vedere al capitolului financiar, nutriționistul va încerca să adapteze planul nutrițional în funcție de bugetul dumneavoastră săptămânal alocat pentru mese și timpul liber alocat cumpărăturilor. Consultanța noastră se extinde inclusiv asupra rețetarului necesar într-o dietă, adaptarea la bugetul dumneavoastră, timpul de preparare și locațiile de achiziționare pentru nevoile dumneavoastră.

Vă rugăm să rețineți aspectul că noi nu comercializăm sau direcționăm clienții noștri către produse de slăbit de orice tip, ceaiuri și nu facem reclamă la săli de fitness sau saloane de diverse tipuri. Serviciile noastre sunt strict de evaluare și consiliere, iar considerentele programului nostru de nutriție au la bază conceptul de slăbire sănătoasă doar printr-o alimentație corectă și echilibrată!

Vă dorim succes și reușite în drumul dumneavoastră spre o viață sănătoasă și vă acordăm tot sprijinul necesar!


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile