Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Brindusa Istrate – Terapeut Bowen Bowtech – Cluj

Brindusa Istrate – Terapeut Bowen Bowtech – Cluj

:
: Terapia Bowen, cunoscuta si ca terapia Bowtech (prescurtare de la Bowen Technique), este de departe cea mai simpla si mai eficienta tehnica holistica a secolului XXI. Putem afirma cu tarie ca este asul din maneca umanitatii, fiind solutia viitorului pentru insanatosirea lumii. Este o tehnica terapeutica extrem de profunda si are la baza teoria conform careia organismul, in stare de relaxare totala, isi activeaza abilitatea de a rezolva orice problema a corpului sau a mintii, prin readucerea acestora in echilibru si armonie. Este o metoda de vindecare neinvaziva si foarte delicata.
: Campia Turzii
: Str. Tudor Vladimirescu nr. 53, Campia Turzii, Jud. Cluj
: 0743 614 899

Detalii activitate

Desi in Romania este nou aparuta, in plan international este considerata atat de medicina alopata, cat si de cea alternativa, ca cea mai puternica metoda de insanatosire.

Este o formula unica de reechilibrare neuro-musculara. Lucreaza, in principal, prin sistemul nervos, atat asupra sistemului osos, cat si la nivel muscular.

Terapia Bowen este un concept nou in manipularea corporala, nu deriva si nici nu este similara nici unei alte modalitati de abordare fizica:

  • deplasarile osoase se realiniaza – desi nu se executa nici o manipulare a articulatiilor sau oaselor, ca in chiropractie;
  • tensiunile musculare se elibereaza si circuitul limfatic normal se restabileste – desi nu se maseaza muschii, ca in masajul terapeutic;
  • meridianele energetice se restabilesc imediat – desi practica nu se bazeaza pe meridiane si nu seamana nici cu acupunctura, nici cu presopunctura;
  • echilibrul psihic se normalizeaza – desi nu este necesara invocarea unui raspuns emotional, ca in cazul terapiilor care se adreseaza mintii si corpului deopotriva.

Aproape in toate cazurile, pacientii raporteaza o stare placuta derelaxare si o senzatie de bine, de usurare.

O sedinta de terapie Bowen consta intr-un numar de miscari delicate, practicate cu degetele, asupra muschilor si tesuturilor articulare. Astfel se transmit mesaje in interiorul corpului, de reactivare a memoriei celulare, a unei stari ideale, de relaxare si echilibru.

Durata unei sedinte este intre 40 si 60 minute. Rezultatele pot fi remarcabile, chiar de la prima sedinta de tratament, deoarece corpul incepe procesul de autovindecare.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile