consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Borza Mioara – Consilier de imagine si dezvoltare personala | Coach | Formator – Iasi

Borza Mioara – Consilier de imagine si dezvoltare personala | Coach | Formator – Iasi

Borza Mioara – Consilier de imagine si dezvoltare personala | Coach | Formator – Iasi

: Consilier imagine si dezvoltare personala, coach si formator.
: Iasi
: La domiciliul clientului | Online | La cabinet
: 0748.518.098
:

Detalii activitate

Despre mine:

Sunt un om care știe să asculte oamenii, pentru că iubesc viața în toată complexitatea sa și cred în bucuria supremă a sădirii echilibrului în viețile oamenilor. Sunt un profesionist activ dedicat ființei umane, motiv pentru care împletesc misiunea de consilier pentru dezvoltare personală și cea de cadru didactic universitar.

Sunt, în aceeași măsură, omul și profesionistul Mioara Borza. Pentru mine, a fi una fără alta e un non-sens! Ca să fi devenit profesionistul de azi, întâi de toate am fost omul care și-a cultivat valorile, și-a explorat calitățile, și-a ascultat intuiția. Profesional, ca formator de imagine și consilier dezvoltare personală, precum și cadru didactic universitar, am parcurs un fascinant drum, benefic atât consolidării carierei, cât și evoluției ca om. Mi-am completat studiile în economie, cu studii și formare avansată în psihologie. Experienţa celor 20 de ani de activitate s-a bazat pe contactul cu oamenii şi a depășit barierele didactice, motiv pentru care am ales non-formalitatea ca formă de învăţare. Ambele domenii studiate mi-au permis să îmi lărgesc orizontul cunoașterii și să identific adevăratele valori prin care construim punți între oameni. Poveştile altora și experiențele personale m-au ajutat să îmi conștientizez menirea de a forma caractere, nu doar specialişti.

Preocupările esențiale îmi sunt cunoaşterea și înțelegerea omului în naturalețea sa, dincolo de aparențe. Pentru mine, sensul vieții este dat de liniștea sufletească, autocunoaștere și echilibru. Viața mi-a dăruit experienţe la poluri extreme: foarte plăcute și foarte dureroase. Pe toate le-am așezat în sipetul cu amintiri şi le-am transformat în lecţii de viaţă. Am ales să îmi urmez drumul personal și profesional după „indicaţii” ale maeştrilor în dezvoltarea personală. Cărţile şi experienţele alături de oameni foarte diferiți mi-au fost sfetnic de nădejde. Am parcurs un proces avansat al cunoaşterii de sine ca să ajung ceea ce sunt acum: sprijin oamenilor care vor să evolueze, să fie împliniți, autentici și mulţumiţi. Am ales să prioritizez calitatea și să acord atenţia cuvenită relațiilor umane. Dar, mai presus de toate, am învăţat cum să ascult oamenii, nu doar să îi aud!

Aceasta sunt eu – un om care iubește oamenii şi viaţa cu toate provocările sale, un profesionist dedicat și responsabil! Cred cu tărie că dacă vrei să ajungi undeva repede, e bine să mergi de unul singur, dar dacă vrei să ajungi departe, ai nevoie de un tovarăş de drum și acesta pot fi eu: consilierul tău de imagine și dezvoltare personală!

Servicii oferite de consilierul tău de imagine și dezvoltare personală:

  1. Consiliere individuală la cabinet;
  2. Consiliere de grup la cabinet;
  3. Consiliere pe grupuri de sprijin;
  4. Evenimente şi ateliere pentru dezvoltarea personală;
  5. Traininguri de specialitate.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile