consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Beldean Virgil – Terapeut Bowen Bowtech – Alba

Beldean Virgil – Terapeut Bowen Bowtech – Alba

Beldean Virgil – Terapeut Bowen Bowtech – Alba

:
: Terapia Bowen este terapia de care au nevoie majoritatea oamenilor bolnavi, dar si sanatosi.
: Alba Iulia
: Santimbru nr. 202
: 0258 842136
: 0744 535 800

Detalii activitate

Terapia Bowen, conceputa in Australia de Tom Bowen, prin rezultatele remarcabile care apar imediat, este numita terapia secolului XXI.
Se pot trata afectiuni acute, cronice sau neurologice. Rezultate foarte bune s-au obtinut in afectiuni scheletomusculare, afectiuni sau dezechilibre ale organelor interne, dezechilibre emotionale, depresii, stres, dereglari ale sistemului imunitar si boli autoimune.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Beldean Virgil – Terapeut Bowen Bowtech – Alba”

  • gelu spune:

    N-am crezut 100% in asa ceva. Sunt un tip “tehnic”, desi simt efectiv ca natura este sursa echilibrului propriu. Totusi, pana nu am constatat pe unul dintre prieteni ca terapia are efect, aveam ceva ( mai bine) indoieli. Incoltit de toate durerile din lume am apelat la d-nul Beldean din Santimbru, jud. Alba. Nici in zi de azi nu stiu cum as putea sa-i multumesc.Pe langa faptul ca am intalnit un om cum as dori sa intanesc tot timpul(a se citi om cu “coloana”sau principii), efectul a fost unul … Am suferit de lombosciatica si am fost operat la Sibiu. Insa, post operatoriu am avut dureri destul de mari chiar daca am respectat indicatiile doctorului. Medicamentele isi faceau datoria dar pe termen scurt. Dupa 1 an de la operatie am apelat la terapia Bowen. “Nu stiu altii cum sunt…” dar eu ma simt fantastic. De cel putin 10 ani nu am mai stiut cum ar fi sa nu te doara nimic. Iar pentru asta, vreau sa va multumesc domnule Beldean. Ati castigat nu numai un pacient ci si un prieten. Toata stima pentru ceea ce faceti!

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile