consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!
Baritchi Anne – Coaching | NLP – Bucuresti

Baritchi Anne – Coaching | NLP – Bucuresti

Baritchi Anne – Coaching | NLP – Bucuresti

: Practic meseria de coach la standarde internaţionale (sub egida ICF: International Coach Federation) şi sunt trainer autorizat de Ministerul Muncii şi CNFPA. Am la bază formări în programare neuro-lingvistică (sub egida ITANLP: International Trainers Academy of NLP), hipnoză ericksoniană (Metropolis, UK) și tehnici de relaxare.
: BUCURESTI
: Str. Negustori nr. 34
: 0213.158.383

Detalii activitate

Pentru mine, coaching-ul este artă. Coaching-ul inspiră şi permite o mare libertate de mişcare, este o artă înainte de a fi o ştiinţă şi o metodologie. La coaching nu doar că nu eşti niciodată singur, dar nu te simţi niciodată singur. Asta nu înseamnă că vei auzi din partea mea ceea ce te aştepţi să auzi. Sunt aici să îmi respect angajamentul faţă de tine, fie că acest lucru înseamnă atingerea unor ţeluri, sau pur şi simplu, celebrarea vieţii.

Practic meseria de coach la standarde internaţionale (sub egida ICF: International Coach Federation) şi sunt trainer autorizat de Ministerul Muncii şi CNFPA. Am la bază formări în programare neuro-lingvistică (sub egida ITANLP: International Trainers Academy of NLP), hipnoză ericksoniană (Metropolis, UK) și tehnici de relaxare.

Am urmat cursuri de analiză tranzacțională, psihoterapia adolescenților, seminarii și ateliere pe teme de psihoterapie adleriană, tehnici de comunicare, time management, dezvoltare personală etc. Sunt practiciană a metodei Silva şi a sistemului Silva Ultramind ESP.

Aici, la Centrul Armonia, ne adresăm omului ca sistem unitar corp-minte-suflet, aşadar consider că oricine ar trebui tratat în integralitatea sa. Află mai multe despre coaching → www.centrularmonia.ro

În zona business coaching-ului am creat programe axate pe valorizarea resurselor existente în fiecare dintre noi. Am demarat programe de planificare strategică a carierei pentru tineri, susţin cursuri de învăţare rapidă, workshop-uri pe teme de dezvoltare personală. Sunt iniţiatoarea Cluburilor Aneis, proiect care îşi propune popularizarea conceptului de “club” tematic dedicat pasionaţilor.

Asta e ceea ce am făcut, acumulat, o parte din ceea ce sunt. Fie că o ştii sau nu, fie că eşti dispus să o accepţi sau refuzi, tu eşti artizanul vieţii. Viaţa este un dar. Viaţa eşti tu. Trăieşte-te din plin!


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed