consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Anichitei Biatrice – Terapeut ABA – Suceava

Anichitei Biatrice – Terapeut ABA – Suceava

:
: Terapeut ABA
: Suceava
: la domiciliul clientului
: 0743.898.417

Detalii activitate

Psihologul este cel care atinge strunele sufletului unui om într-un mod mai profund, relevând ceea ce nu poate fi văzut în aparență. „Fiecare dintre noi poartă o mască sau mai bine zis alege un rol pe care îl joacă în societate, fiecare având în suflet propriul univers, propria lume cu nuanțele ei, cu visele ei, cu tristeţea şi bucuria ei. Acest univers este însăşi lumea lăuntrică a unei persoane, cu tot ceea ce ea trăieşte, respiră. La psiholog, oamenii vin să-și dezgolească interiorul sufletului și să încerce să găsească răspunsuri la ceea ce îi preocupă în viețile lor, să caute sens și motivație pentru a se reorienta pe drumul pe care merg.”

Ma numesc Biatrice Anichitei, sunt psiholog clinician si terapeut ABA cu experienta, locuiesc in Suceava si doresc sa lucrez cu copii cu autism. In cazul in care doriti sa colaboram imi puteti lasa un mesaj pe adresa de e-mail: bia3c@yahoo.com sau ma puteti contacta la numarul de telefon: 0743898417.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed