consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!
Voicu Andrei – Hipnoză | Dezvoltare personală – București și online

Voicu Andrei – Hipnoză | Dezvoltare personală – București și online

Voicu Andrei – Hipnoză | Dezvoltare personală – București și online

: Am ajutat peste 9.000 de persoane să scape de varii afecțiuni și tulburări și îți garantez că împreună, putem regăsi echilibrul și în viața ta.
: BUCURESTI
: Str. Popa Savu nr. 44, sector 1
: 0724.200.041

Detalii activitate

Psihicul uman, conștientul și subconștientul, dezvoltarea personală și atingerea potențialului, dar și găsirea echilibrului interior m-au fascinat dintotdeauna. Deși cariera m-a purtat în zona managementului o bună perioadă, pe parcursul anilor am citit și studiat orice carte sau tratat îmi cădea pe mână despre psihic, influența psiho-socială, dezvoltare personală, terapii, psihologie și psihologia maselor. M-am dedicat în continuare studiului hipnozei atât individual, cât și formal, am acumulat diplome, dar cel mai important, experiență.
Pe lângă ședințele individuale de hipnoză efectuate fizic la Cabinetul de Hipnoză Andrei Voicu sau online, am început să promovez hipnoza de scenă și cea de stradă în evenimente publice, fiind realmente plăcut surprins de fascinația pe care reușește să o ofere publicului.
Am apărut în nenumărate emisiuni televizate, în direct, cât și înregistrate (Antena 1, Antena Stars, Kanal D, TVR), din dorința de a le arăta oamenilor beneficiile pe care le oferă terapia prin hipnoză, dar și pentru a înlătura mituri și preconcepții referitoare la hipnoză.
Terapia prin hipnoză este foarte eficientă în soluționarea și eliminarea unor afectiuni sau tulburări precum stările de stres, anxietate sau atacuri de panică, fobiile sau fricile iraționale, depresiile, dependențele (fumat, alcool, droguri, jocuri video sau jocuri de noroc), emotivitatea ori timiditatea excesivă, problemele alimentare (bulimia, anorexia, obezitatea), obsesiile sau disfuncţiile sexuale.
În prezent sunt Vicepreședinte al Asociației Europene de Hipnoză, membru fondator al Academiei de Hipnoză, hipnotizator și trainer în hipnoză. Am ajutat peste 9.000 de persoane să scape de varii afecțiuni și tulburări și îți garantez că, împreună, putem regăsi echilibrul și în viața ta.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed