consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Voicu Andrei – Hipnoză | Dezvoltare personală – București și online

Voicu Andrei – Hipnoză | Dezvoltare personală – București și online

Voicu Andrei – Hipnoză | Dezvoltare personală – București și online

: Am ajutat peste 9.000 de persoane să scape de varii afecțiuni și tulburări și îți garantez că împreună, putem regăsi echilibrul și în viața ta.
: BUCURESTI
: Str. Popa Savu nr. 44, sector 1
: 0724.200.041

Detalii activitate

Psihicul uman, conștientul și subconștientul, dezvoltarea personală și atingerea potențialului, dar și găsirea echilibrului interior m-au fascinat dintotdeauna. Deși cariera m-a purtat în zona managementului o bună perioadă, pe parcursul anilor am citit și studiat orice carte sau tratat îmi cădea pe mână despre psihic, influența psiho-socială, dezvoltare personală, terapii, psihologie și psihologia maselor. M-am dedicat în continuare studiului hipnozei atât individual, cât și formal, am acumulat diplome, dar cel mai important, experiență.
Pe lângă ședințele individuale de hipnoză efectuate fizic la Cabinetul de Hipnoză Andrei Voicu sau online, am început să promovez hipnoza de scenă și cea de stradă în evenimente publice, fiind realmente plăcut surprins de fascinația pe care reușește să o ofere publicului.
Am apărut în nenumărate emisiuni televizate, în direct, cât și înregistrate (Antena 1, Antena Stars, Kanal D, TVR), din dorința de a le arăta oamenilor beneficiile pe care le oferă terapia prin hipnoză, dar și pentru a înlătura mituri și preconcepții referitoare la hipnoză.
Terapia prin hipnoză este foarte eficientă în soluționarea și eliminarea unor afectiuni sau tulburări precum stările de stres, anxietate sau atacuri de panică, fobiile sau fricile iraționale, depresiile, dependențele (fumat, alcool, droguri, jocuri video sau jocuri de noroc), emotivitatea ori timiditatea excesivă, problemele alimentare (bulimia, anorexia, obezitatea), obsesiile sau disfuncţiile sexuale.
În prezent sunt Vicepreședinte al Asociației Europene de Hipnoză, membru fondator al Academiei de Hipnoză, hipnotizator și trainer în hipnoză. Am ajutat peste 9.000 de persoane să scape de varii afecțiuni și tulburări și îți garantez că, împreună, putem regăsi echilibrul și în viața ta.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile