consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Andrei Madalina – Psihoterapeut | Psiholog – București

Andrei Madalina – Psihoterapeut | Psiholog – București

Andrei Madalina – Psihoterapeut | Psiholog – București

: Este uimitor cum putem să ne schimbăm viaţa, că avem această oportunitate,de care trebuie să profităm. De ce să nu luăm “harta” noastră în mâna şi alături de terapeutul nostru să ne parcurgem drumul către eul propriu? Vreau să ştii că în această călătorie îţi voi fi alături, că o să-ţi împărtăşesc din tainele echilibrului emoţional şi că pe parcurs vei învăţa să faci faţă singur încercărilor vieţii iar, în final, vei descoperii destinaţia călătoriilor tale.
: BUCURESTI
: București
: 0764.040.555

Detalii activitate

Sunt psiholog clinician și psihoterapeut, membru acreditat al Colegiului Psihologilor din Romania, cu drept de liberă practică în domeniul psihologiei clinice, psihoterapiei, al psihologiei transporturilor, psihologia securității naționale, psihologia muncii și psihologia educațională. Cu o activitate intensă și inițiative educaționale menite să vină în sprijinul comunității, am creat – Cabinetul de Psihoterapie, Dezvoltare Personală, Logopedie, Evaluare & Terapie ABA,  în Vălenii de Munte, Jud. Prahova  – loc unde toți oamenii dornici de o viață mai bună și împlinită sunt asteptați să descopere și să învețe cum pot depăși încercările grele ale vieții.

Sunt fericită că am avut ca profesori importanți psihologi, atât din România cât și cei mai recunoscuți psihoterapeuți din întreaga lume.

De-a lungul timpului am mi-am alcătuit portofoliul profesional cu peste 60 de diplome de la cursuri de specializare atât în România cât și în afara ei.

Viziunea mea concepe acțiunea de redobandire a stării de bine printr-un proces orientat spre rezultate. Pornind de la analiza situației tale actuale vom explora împreuna provocările și obstacolele cu care te confrunti pentru a scoate la suprafață ce este mai bun în interiorul tău cu scopul de a descoperii strategii de acțiune ce te ajuta să-ți creezi viata pe care ți-o dorești.

Abordarea pe care o practic se întemeiază pe un model integrator al manifestărilor psihologice, somatice şi spirituale.

Serviciile pe care le ofer sunt dintre cele mai diverse: psihoterapie, consiliere psihologică, autocontrol, psihosugestie, tehnici de relaxare, terapii complementare: vindecare prin diverse metode energetice, metode alternative de restabilire și intreținere a stării de bine în plan fizic, emoțional, mental și spiritual, hipnoză.

Metodele utilizate pe parcursul procesului de dezvoltare sunt selectate în funcție de situația cu care te confrunți, astfel încât să găsești soluții eficiente la provocările vieții.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Andrei Madalina – Psihoterapeut | Psiholog – București”

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile