consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Featured Listing
 
Briceag Sorin – Psihoterapeut în Analiză Tranzacțională – București și online

Briceag Sorin – Psihoterapeut în Analiză Tranzacțională – București și online

Briceag Sorin – Psihoterapeut în Analiză Tranzacțională – București și online

:
: Psihoterapeut în Analiză Tranzacțională în București și online
: BUCURESTI
: CABINET: Str. Icoanei nr. 110, sector 2 (zona Ștefan cel Mare) | ONLINE
: 0742.359.687

Detalii activitate

Sunt psihoterapeut în Analiza Tranzacțională, sub supervizare, cu drept de liberă practică acreditat de Colegiul Psihologilor din România, începând cu anul 2015. Sunt membru în Colegiul Psihologilor din România și în Asociația Română de Analiză Tranzacțională. Am absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației la Universitatea București, după care am urmat o specializare în psihoterapie la școala Yorkshire Training Centre International.

Practic psihoterapia individuală, de cuplu si de grup, în cadrul unui cabinet care oferă atmosfera potrivita pentru munca terapeutică. Pentru situații în care nu se poate ajunge la cabinet, folosesc platforme video online.

Problemele ca adicția, anxietatea, stresul, atacurile de panică, stările depresive, nervozitatea excesivă, rușinea, vinovăția, stima de sine scăzută, relaționarea și comunicarea defectuoasă sunt câteva din motivele pentru care oamenii apelează la psihoterapie. Traumele, ideile preconcepute și convingerile nesănătoase pot fi sursa acestor probleme.

În cadrul procesului terapeutic ne propunem să descoperim cauzele acestor probleme, precum și să identificam modalități de schimbare a condițiilor care le determină. Pe parcursul acestui drum se ajunge la o mai bună autocunoaștere și se construiește autonomia necesară deciziilor luate cu responsabilitate față de propria persoana si față de propria viață. Prin urmare, întreg procesul terapeutic contribuie la îmbunătățirea atât a calității vieții interioare, cât și a relațiilor cu lumea din jur.

Confidențialitatea stă la baza tuturor regulilor de bună funcționare a procesului terapeutic. Modul în care se desfășoară terapia este adaptat la nevoile specifice fiecărui client în parte.

Pentru programări și detalii mă puteți găsi la tel.: 0742 359 687 și pe e-mail: psihoterapie@sorin.briceag.ro

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Briceag Sorin – Psihoterapeut în Analiză Tranzacțională – București și online”

  • Loredana spune:

    Buna Sant Loredana an 41 de ani am o fica am crescuto singura pana la 2 ani acuma a ajusn sa aibe 19 ani lucra de la 16 ani a ajuns sa placa de patronu ei care are 46 de ani el statea cu nevasta si copi O tot mintea ca nu mai sta cu ea ca nare nici o treba cu ea o ajuns clipa cand io cumpărat un inel si ea sa bucurat si o aceota ca o ceruto de nevasta Eu mam tot bagat ala mai batran ca noi si am vazut ca el o muncești mult si tot eam zis ca nui de ea si am ajuns sa nu mai vb cu mie.ea.ma cosidera nustou cum.spunetim.ce sa fac sa o las in pace nu mai puteam sa ma inteleg cu ea deloc si am puso sa alega intre el.si noi lo.ales.pe.el si o plecat cu el in februarie anu asta am vazut mult neregula la ea munceste mult bani nare da ea spune e viata ei ea stie sa nu mai ne bagam sa ne vedem dele nostre nui mai pasa de noi ce sa fac eu Mulțumesc

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile