Cursuri de terapii energetice

Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Deva, Targu Mures, Alba Iulia

1. Reiki si bioenergetica sacro-craniana

 • 20 iulie, Brasov
 • 27 iulie, Cluj-Napoca
 • 10 august, Oradea
 • 18 august, Timisoara
 • 24 august, Deva
 • 31 august, Targu Mures

2. Reiki si terapii energetice integrate (vezi detalii mai jos)

Curs in 3 module (Reiki I, II si maestru, radionica, bioenergetica sacro-craniana si tehnici de eliberare emotionala)

 • Brasov: 28-29 septembrie; 19-20 octombrie; 16-17 noiembrie
 • Cluj-Napoca: 14-15 septembrie; 12-13 octombrie; 9-10 noiembrie
 • Alba Iulia: 21-22 septembrie; 5-6 octombrie; 23-24 noiembrie

3. Radionica si implinirea dorintelor

 • 20 iulie, Brasov 
 • 27 iulie, Cluj-Napoca
 • 3 august, Alba Iulia
 • 10 august, Oradea
 • 24 august, Deva

4. Comunicare, Incredere, Iubire!

 • 4 august, Alba Iulia

5. Tehnici antistres si de vindecare emotionala: EMI, TFT & EFT Energy (vezi detalii mai jos)

 • 18 august, Timisoara

Detalii si inscrieri:

Telefon: 0747.080.238 sau 0747.080.239

E-mail: horareiki@gmail.com sau nlpcursuri@gmail.com.

Website: www.nlp-reiki.com

Facebook: www.facebook.com/bioenergiealba

Va asteptam cu drag!

Curs Reiki si terapii energetice integrate

Brasov, Cluj-Napoca, Alba Iulia

Initiere in tehnici de relaxare, echilibrare si vindecare energetica: Reiki gradele I, II si maestru, radionica spirituala grafica (arta transmiterii de influente pozitive asupra situatiilor de viata), tehnici terapeutice antistres si de eliberare somato-emotionala (EMI, EFT Energy si TFT) si bioenergetica sacro-craniana.

Trainer: Horatiu-Flaviu, maestru Ra-Reiki, radionic practitioner, maestru fondator bioenergetica sacro-craniana, master in tehnici de eliberare emotionala EFT Energy.

Costul participarii:

600 lei/modul, total 1.800 lei

Orasele si datele de desfasurare ale celor 3 module:

 • Cluj-Napoca: 14-15 septembrie; 12-13 octombrie; 9-10 noiembrie;
 • Alba Iulia: 21-22 septembrie; 5-6 octombrie; 23-24 noiembrie;
 • Brasov: 28-29 sept; 19-20 oct; 16-17 noiembrie.

Ce invatam la acest curs:

Reiki – initieri si tratamente directe si la distanta: Scurt istoric si principiile reiki. Vom face apoi individual, cu fiecare cursant in parte, ritualul de initiere Reiki traditional japonez gradele I si II. Dupa initierea (acordajele) Reiki, cursantii vor dobandi instantaneu abilitatea de a contribui la vindecarea fizica a propriei persoane sau a altora, prin simpla aplicare a palmelor pe diverse zone afectate din corp (care prezinta deficit de energie). Acordajul consta intr-un ritual de initiere asa cum a fost transmis de maestrul Mikao Usui. Se elibereaza blocajele din chakre (centri energetici principali) si se deschide traseul energiei spre palme, astfel incat energia sa poata fi transmisa catre propria persoana sau catre alte fiinte.
Vom invata apoi tehnici de bioenergetica sacro-craniana. Vom invata pasele energetice adresate sistemului nervos si ne vom insusi tehnici de energizare a membranei Duramater si a coloanei vertebrale. Vom invata apoi tehnici de prevenire a aparitiei depresiei si anxietatii precum si tehnici de tratament al acestor afectiuni. Practica: cursantii vor invata sa practice autotratamentul si sa faca tratament reiki sacro-cranian altor persoane. Vom invata despre tratamentul afectiunilor prezente in breviarul terapeutic reiki si vom exemplifica (peste 50 de afectiuni). Apoi, cursantii isi vor face tratamente unii altora pentru a-si insusi tehnicile de lucru cu bioenergie (energie universala vitala).

Vom explica si vom invata sa utilizam simbolurile primite prin ritualul de initiere reiki de la gradul II: Cho Ku Rei (simbolul puterii luminii, simbol de purificare si incarcare energetica-se pot purifica alimente, cristale, plante, diferite obiecte etc, se pot energiza spatii, locuinte, birouri etc, creste puterea de vindecare fata de cea primita prin acordajul de grad I); Sei He Ki (simbolul vindecarii mental-emotionale-se foloseste in tratamentele depresiei, anxietatii, atacuri de panica, sistem nervos central si orice afectiuni ale campului emotional, vindeca dependentele, echilibreaza emisferele cerebrale, se pot vindeca situatii din trecut, traume emotionale etc); Hon Sa Ze Sho Nen (simbolul de transmitere si vindecare energetica la distanta si in timp-se pot curata si energiza obiecte si persoane aflate la orice distanta…se pot manifesta mai rapid tendinte si dorinte proiectate in viitor etc). Se va putea transmite energie doar prin privire sau gand catre persoane sau locul dorit.

Radionica mentala: radionica spiritual/mentala: tehnici de influentare pozitiva a situatiilor de viata. Invatam tehnici de radionica spirituala, folosind grafice geometrice sacre. Invatam apoi cum sa folosim simbolurile reiki de la gradul II pentru a consacra si a dinamiza dispozitivele radionice pentru o manifestare cat mai optima si mai rapida a dorintelor si gandurilor de bunastare, fericire, sanatate si succes, in planul realitatii concrete. Tehnici de atragere a succesului si a prosperitatii. Vei intelege si vei sti sa folosesti practic Legea atractiei si Legea rezonantei universale. Vei deveni astfel mult mai puternic in decizii si actiuni, vei actiona si vei gandi precum cei pe care i-ai crezut pana azi adevarati magicieni.
Practica: Cursantii vor realiza proiecte radionice si reiki in mod practic si vor invata cum se transmite energia universala la distanta (la orice distanta!). Tehnici de energizare a spatiilor (locuinte, loc de munca, sali de spectacole etc). Tehnici de lucru cu energie universal pentru grupuri de oameni. Tehnici de echilibrare mental-emotionala. Tehnici reiki utilizate in mediul de afaceri. Tehnici de mentalizare a situatiilor pozitive de viata: reiki in relatii, reiki in afaceri, reiki in proiectarea unui viitor abundent si luminos. La sfarsitul acestui modul vei sti sa iti focalizezi forta mentala, energia personala si universala astfel incat sa atragi tot ceea ce este mai benefic pentru tine, spre binele tau superior si al celor din jurul tau!

Tehnici antistres si de echilibrare mental-emotionala: Teorie si practica: Scurt istoric al tehnicilor TFT, EFT si E.M.I.; Despre centri energetici (chakre) si rolul lor in promovarea unei stari optime de sanatate. Punctele de presopunctura din cadrul terapiei de eliberare emotionala asa cum au fost stabilite de catre fondatorii terapiilor EFT si TFT si relatia lor cu corpul fizic si mental-emotional. Elemente de parapsihologie (calibrarea si raportul cu clientul, meditatii ghidate si tehnici parapsihologice de identificare a problemelor sursa, tehnici de relaxare premergatoare terapiei de eliberare emotional-sisteme de reprezentare); Limbajul privirii, limbaj corporal, limbaj non-verbal; Tehnica E.M.I. (Eye movement integration) pentru dizolvarea temerilor, fricilor, fobiilor si a traumelor emotionale;

Tehnici terapeutice de eliberare emotionala: Tehnica TFT (Terapia campului mental); Tehnici EFT (Emotional freedom techniques) pentru diverse afectiuni si situatii de viata; tehnici EFT pentru imbunatatirea conditiei fizice; tehnici EFT-Energy pentru echilibrarea, optimizarea si dinamizarea campului energetic, tehnici antistres.
Aceste tehnici se aplica si sunt de ajutor cel putin in dizolvarea si eliminarea urmatoarelor situatii: frica si fobie, traume, stres si anxietate, stari de furie si frustrare, dependente si adictii, dureri fizice acute (dureri usoare), dureri de cap, migrene, De asemenea sunt de ajutor in cresterea increderii in fortele proprii, in controlul greutatii, in depasirea unor situatii personale dramatice sau de de criza, in dizolvarea blocajelor financiare, profesionale si a altor blocaje emotionale survenite din relatii personale sau profesionale nepotrivite. Studiile stiintifice adresate acestor terapii arata ca acestea se bucura de succes in 80% din cazurile pentru care sunt aplicate;

Initiere in grad de maestru-practician Reiki
Initiere in grad de maestru-practician Reiki. Cursantii vor beneficia de ritualul minunat al initierii in grad de maestru-practician reiki. Vom invata tehnicile de lucru cu simbolul maestru (Dai Ko Myo), cel mai puternic simbol din reiki, destinat doar maestrilor! Simbolul Dai Ko Myo vindeca radacinile sufletesti si ilumineaza spiritual. Cursantii vor stapani arta de a lucra cu toate simbolurile reiki si vor invata tehnici mentale de transmitere a energiei direct sau de la distanta, devenind maestri in arta spiritual-terapeutica Reiki. Vom face cateva pase energetice care ne vor arata forta dobandita prin initierea in grad de maestru. Vom face apoi o recapitulare generala si vom construe un breviar terapeutic astfel incat cursantii (de-acum specialisti in tehnici energetice integrate) sa sti in orice situatie care tehnica sau combinative de tehnici se potriveste cel mai bine.

Diplome:

La sfarsitul celor 3 module de curs, absolventilor li se va elibera diploma de initiere in grad de maestru-practician Reiki si diploma de absolvire a cursurilor de radionica mentala, tehnici de eliberare emotionala si bioenergetica sacro-craniana. Veti cunoaste si veti stapani artele bioeterapeutice energetice, iar daca veti dori sa le practicati, va veti inscrie in randul celor mai buni terapeuti de medicina complementara si alternativa!

Cursul se adreseaza cel putin urmatoarelor persoane:

Orice persoana care doreste sa se dezvolte spiritual, sa invete tehnica de vindecare cu energie universala si sa-si conduca viata si afacerile in prosperitate si echilibru, persoane care doresc sa se autovindece sau sa-i vindece pe cei din familie (de obicei mamicile cu copii care au probleme de sanatate sau soti/sotii pentru parinti si parteneri de viata), maseuri, angajati ai saloanelor de intretinere corporala, cadrele medicale active sau la pensie, terapeuti din alte domenii ale medicinei complementare si alternative, orice persoana care doreste sa practice tratamente de intretinere corporala ca terapeut de medicina complementara si alternativa. Reiki este o terapie complementara recunoscuta de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii. Reiki nu este o religie, nu este un panaceu universal, Reiki este o tehnica energetica de echilibrare, armonizare si relaxare, menita sa induca o stare optima de sanatate.

Costul cursului:

600 lei/modul, total 1.800 lei/participant

Calendarul si orarul cursurilor:

 • Cluj-Napoca: 14-15 septembrie; 12-13 octombrie; 9-10 noiembrie;
 • Alba Iulia: 21-22 septembrie; 5-6 octombrie; 23-24 noiembrie;
 • Brasov: 28-29 sept; 19-20 oct; 16-17 noiembrie.

Fiecare modul va avea loc conform calendarului propus, in zile de sambata si duminica, astfel: sambata: 10.00-19.00 si duminica: 09.00-16.00

Informatii suplimentare si inscrieri:

Telefon: 0747.080.238

E-mail: horareiki@gmail.com

www.nlp-reiki.com

Adresa exacta din fiecare localitate va fi comunicata la inscriere.

Acest curs este un serviciu furnizat de NLP & Reiki Solutions.

Tehnici terapeutice antistres si de vindecare emotionala

EMI, TFT & EFT Energy

Timisoara, 18 august 2019

Unul dintre cele mai eficiente cursuri antistres si de vindecare emotionala din Romania!

Program:

Cursul are loc in Timisoara, sambata, 18 august, intre orele 10.00 si 19.00.

Costul participarii:

500 lei

Trainer:

Ioana Lavinia, NLP master-practitioner, EFT & TFT master-practitioner.

Ce invatam:

 • Scurt istoric al tehnicilor TFT , EFT si E.M.I.;
 • Despre centri energetici (chakre) si rolul lor in promovarea unei stari optime de sanatate;
 • Punctele de presopunctura din cadrul terapiei de eliberare emotionala asa cum au fost stabilite de catre fondatorii terapiilor EFT si TFT si relatia lor cu corpul fizic si mental-emotional;
 • Calibrarea si raportul cu clientul, meditatii ghidate si tehnici parapsihologice de identificare a problemelor sursa, tehnici de relaxare premergatoare terapiei de eliberare emotionala);
 • Tehnica EMI (eye movement integration) pentru dizolvarea temerilor, fricilor, fobiilor si a traumelor emotionale;
 • Tehnica TFT (terapia campului mental);
 • Tehnici EFT (Emotional freedom technique) pentru diverse afectiuni si situatii de viata;
 • Tehnici EFT pentru imbunatatirea conditiei fizice;
 • Tehnici EFT-Energy pentru echilibrarea, optimizarea si dinamizarea campului energetic, tehnici antistres.

Aplicabilitate:

Aceste tehnici se aplica si sunt de ajutor cel putin in dizolvarea si eliminarea urmatoarelor situatii: frica si fobie, traume, stres si anxietate, stari de furie si frustrare, dependente si adictii, dureri fizice acute (dureri usoare), dureri de cap, migrene, De asemenea sunt de ajutor in cresterea increderii in fortele proprii, in controlul greutatii, in depasirea unor situatii personale dramatice sau de de criza, in dizolvarea blocajelor financiare, profesionale si a altor blocaje emotionale survenite din relatii personale sau profesionale nepotrivite. Studiile stiintifice adresate acestor terapii arata ca acestea se bucura de succes in 80% din cazurile pentru care sunt aplicate!

Adresabilitate:

Cursul se adreseaza cel putin urmatoarelor persoane:

Orice persoana care doreste sa se dezvolte personal, sa invete terapia antistres si tehnicile EMI EFT si TFT de vindecare si eliberare somato-emotionala si sa-si conduca viata personala si profesionala in prosperitate si echilibru, persoane care doresc autovindecarea sau sa-i vindece pe cei din familie (de obicei mamele cu copii care au probleme de sanatate sau soti/sotii pentru parinti si parteneri de viata), maseuri, angajati ai saloanelor de intretinere corporala, cadrele medicale active sau la pensie, terapeuti din alte domenii ale medicinei complementare si alternative, orice persoana care doreste sa practice tehnici de eliberare emotionala in folosul propriu sau al celor dragi.

Informatii si inscrieri:

E-mail: nlpcursuri@gmail.com

Telefon: 0747.080.239

Website: www.nlp-reiki.com

Facebook: www.facebook.com/bioenergiealba