consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o situatie disperata care de un an incoace a devenit un cosmar. Sotia mea, in varsta de 23 de ani, trece prin dureri si ia pastile recomandate dar in zadar, medicii nu ii pot da un diagnostic concret.

Terapeuti.ro 7:37am Mar 8
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua. Am o situatie disperata care de un an incoace a devenit un cosmar.Sotia mea in varsta de 23 ani trece prin dureri si ia pastile recomandate dar in zadar,cosmarul continua .Analizele nuu pot determina nici macar RMN ce are la coloana chiar jos incepand de la baza cativa centrimetri mai sus dureri acute.Consider ca spitalul si doctorii sant neputinciosi sau lipsiti de experienta!!Nui pot da un diagnostic concret afirmativ ,posibil rinichii la ultima verificare a urinii a iesit ca are infectie.Crizele de durere nu sunt permanente dar pe termen lung.E posibil la coloana dar RMN ul a iesit bun ,ecograful la fel ce dzeu ar putea fi ?Uneori am impresia ca e de domeniul SF.Mar putea ajuta cineva cu o sugestie sau in vreun alt fel banii nu constituie o problema deja am cheltuit destui prin spitale si doctorii in speranta de de mai bine doar sa o vad sanatoasa!!Exista vreo cale pt a se face bine?Va multumesc Astept rsp.

Ina Melehat 9:54am Mar 8
Incercati si medicina alternativa. Un reflexoterapeut, un homeopat, un medic axat pe metodele naturiste si / sau acupunctura — poate gasiti mai multe raspunsuri in felul acesta

Gianina Viditchi Csapo 10:21am Mar 8
Dacă eu aș fi în locul dumneavoastră as merge în Ungaria. Din experienta va spun ca acolo doctorii nu te trimit acasă spunandu-ti ca nu știu ce ai. Sau cum zicea și doamna terapii alternative. Sa nu va pierdeti speranta!

Valentina Culac 10:47am Mar 8
Eu am trecut printr-o asemenea experiență și durerile erau din cauza infecției urinare. Am făcut urocultura și antibiograma, iar în urma tratamentului cu antibioticul potrivit si Uraktiv, am scăpat de dureri.

Aria Barcarole 2:48pm Mar 8
Am o cunoștință care avea dureri lombare. I-a trebuit mai mult de 1 an să obțină un diagnostic. Până la urma a aflat ca are spondilită anchilozantă. Există un test care se face pt a afla asta. Multă sănătate!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile