consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Imi trosneste un umar odata cu fiecare rotatie interna, externa, abductie, aductie, ridicare de brat, fiecare trosnitura fiind insotita de durere.

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua!Am 21 de ani si de 2 zile, imi trosneste umarul drept odata cu fiecare rotatie interna, externa, abductie ,adductie, ridicare de brat, fiecarele trosnitura fiind insotita de durere. In momentul in care umarul este in repaus, nu simt nicio durere. Simptomele au inceput intr-o dimineata, brusc, fara sa fac nimic iesit din comun. Doar cu o zi inainte, am carat un rucsac, am tras de o valiza si am facut curatenie prin casa, dar nimic din ce nu mai facusem de obicei. Desi sunt studenta la medicina, nu stiu ce diagnostic as putea sa-mi pun, mi se pare neobisnuit ce mi se intampla dat fiind faptul ca repet, nu am facut nimic din ce nu mai facusem de obicei. Multumesc anticipat!

Intrebarea mea este cine te impiedica sa iti faci niste investgatii suplimentare la medic? Studentii la medicina, si chiar medicii, sunt tot fiinte umane, si sunt si ei potentiali pacienti… :)
de acord… tocmai pt ca esti studenta la medicina ar trebui sa stii ca este nevoie de ‘ochiul si mana’ specialistul ;) . La Multi Ani!
 1
Probabil contractii ale zonei scapulohumerale. Mergeti la masaj terapeutic. :)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed