consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Imi trosneste un umar odata cu fiecare rotatie interna, externa, abductie, aductie, ridicare de brat, fiecare trosnitura fiind insotita de durere.

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua!Am 21 de ani si de 2 zile, imi trosneste umarul drept odata cu fiecare rotatie interna, externa, abductie ,adductie, ridicare de brat, fiecarele trosnitura fiind insotita de durere. In momentul in care umarul este in repaus, nu simt nicio durere. Simptomele au inceput intr-o dimineata, brusc, fara sa fac nimic iesit din comun. Doar cu o zi inainte, am carat un rucsac, am tras de o valiza si am facut curatenie prin casa, dar nimic din ce nu mai facusem de obicei. Desi sunt studenta la medicina, nu stiu ce diagnostic as putea sa-mi pun, mi se pare neobisnuit ce mi se intampla dat fiind faptul ca repet, nu am facut nimic din ce nu mai facusem de obicei. Multumesc anticipat!

Intrebarea mea este cine te impiedica sa iti faci niste investgatii suplimentare la medic? Studentii la medicina, si chiar medicii, sunt tot fiinte umane, si sunt si ei potentiali pacienti… :)
de acord… tocmai pt ca esti studenta la medicina ar trebui sa stii ca este nevoie de ‘ochiul si mana’ specialistul ;) . La Multi Ani!
 1
Probabil contractii ale zonei scapulohumerale. Mergeti la masaj terapeutic. :)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile