implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm fost diagnosticata cu hipoplazie glandulara accentuata si as vrea sa stiu daca bioenergia ma poate ajuta in vreun fel.

Terapeuti RO 8:12am Sep 15
Mesaj:
Buna ziua,
am fost diagnosticata cu hipoplazie glandulara accentuata,as vrea sa stiu daca bioenergia ma poate ajuta in vreun fel.mentionez ca am 45 ani,am un copil de 23 ani si sunt divortata din anul 1992.(de 22 ani ??!!)
Am citit multe articole despre d-nul Dan Ioan Anghel si as vrea sa stiu daca dansul sau alcineva ma poate ajuta in problema mea.
multumesc

Is Is 8:28am Sep 15
Da va poate ajuta. Daca doriti, ma puteti contacta si discutam posibilitatile.

Doctorul Terapii Complementare 8:53am Sep 15
V-aș recomanda mai degrabă un tratament REIKI, decât unul bioenergetic. Reiki vă poate ajuta să găsiți și să rezolvați cauzele spirituale ale bolii, ceea ce bioenergia nu poate face.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:31am Sep 15
ati epuizat abordarile ‘clasice’?

Is Is 9:31am Sep 15
Cred ca orice bioterapeut face acest lucru. Fara a identifica si elimina cauza orice tratament este efemer. Reiki inseamna bioenegie.

Aniela Lucian 10:01am Sep 15
@Is Is – reiki este energie UNIVERSALA, nu BIOenergie – c tot respectul

Doctorul Terapii Complementare 10:01am Sep 15
Reiki înseamnă energia Divină, pt că Rei în limba japonează, între multe altele înseamnă și Dumnezeu.

Laurentiu Marga 10:04am Sep 15
Reiki = dogma

Laurentiu Marga 10:04am Sep 15
www.laurentiumarga.ro aici sunt informați pt Dvs.

Aniela Lucian 10:06am Sep 15
Daca nu stiti nimic despre REIKI (cei care intr-adevar nu aveti nici un fel de initiere si PRACTICA in reiki), va rog sa va abtineti sa mai improscati cu murdarie REIKI – multumesc pentru intelegere – De altfel, printre multe altele, sunt Maestru reiki Shambala MDH – si urmatoarele…. asta, ca sa previn orice alt comentariu de prisos! Multumesc.

Aniela Lucian 10:07am Sep 15
A, da dl Marga – radiestezia am facut-o printre primele serii din Romania, cu dl Dimitriu

Aniela Lucian 10:09am Sep 15
asa ca, si pe acest plan imi permit sa vs contrazic….. de altfel, tot respectul pentru toti cei de pe site…. dar, doar ca o reamintire si NU ca o critica: simplul fapt ca undeva pe internet, cineva a postat niste OPINII, nu inseamna ca respectivul este detinatorul adevarului suprem…. Dupa cum bine se stie, ORGOLIUL nu este compatibil nu vindecarea energo-informationala (indiferent ce alt termen am folosi pentru medicina energetica). Si: nu doresc comentarii suplimentare, ca acesta nu este locul potrivit pentru discutii filosofice.

Doctorul Terapii Complementare 10:13am Sep 15
Felicitări doamna Ariela. Dar spre deosebire de inforenergetică, care este o energie informatizată, pe care o comandăm ce să facă, în reiki îl lăsăm pe Dumnezeu să lucreze fără informația noastră.

Laurentiu Marga 11:29am Sep 15
Sunt maestru in reiki anirla Lucian si in multe dogme ……dar tot dogme sunt…….vindec doar daca pun mâinile pe corp fara nicio dogma sau semn dogmatic dupa cum se face la reiki.

Doctorul Terapii Complementare 11:35am Sep 15
Și eu sun master teacher în ascensiom reiki, dar nu fac și în ascension reiki, nu se fac simbolurile din celelalte școli de reiki. Mâinile se pun la o mică distanță de corpul pacientului, nu pe corp.

Laurentiu Marga 11:36am Sep 15
Pe scurt. Scoala originala de reiki din Japonia de Usui ….se fac 4 ani si numai daca maestrul vrea sa iti dea măiestria poti profesa. Cred ca niciunul din noi nu a facut niciun an de reiki. Ar trebui sa lasam dogma asta in pace si sa le spunem la oameni ca toți pot sa se vindece ai singuri.

Buibar Marius 12:46pm Sep 15
Cred deja cu aceste contraziceri ca cel ce a cerut sfatul este in confuzie

Is Is 12:57pm Sep 15
eu sunt nimic :)

Laurentiu Marga 1:25pm Sep 15
Sa apeleze la terapeuti avizați in domeniu. Avizați de singurele instituții din tara OPMCA Sau ANATECOR restul sunt doar cursuri : ))

Doctorul Terapii Complementare 1:30pm Sep 15
ANATECOR nu organizează cursuri reiki!

Laurentiu Marga 1:33pm Sep 15
Bine….OPMCA ….dar măcar sa fie avizați…..

Is Is 1:34pm Sep 15
Eu am senzatia ca nu este clara folosirea acestui grup. Ori mie nu mi-e clar ori altora. Eu inteleg ca este pentru a ajuta/ sfatui, oameni care au intr-adevar nevoie si nu de etalare si de conflict intre practicantii terapiilor de care or fi ele. Alopate sau alternative. Orice ar fi toti aveti dreptate, toti va stiti meseria , dar aici nu e grup de dezvoltare profesionala. Succes tuturor!

Cristea Valentina 6:35am Sep 18
Mereu va exista invidie si concurenta….din pacate toti care se considera mai ales evoluati spiritual, ar trebui sa lase orgoliile si sa se gandeasca la binele oamenilor. Altfel degeaba atatea cursuri.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile