implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt dependenta de o persoana cu care sunt intr-o relatie virtuala… Sunt disperata in timpul in care nu suna, nu mananc, nu dorm, nu ma pot concentra asupra muncii mele…

Terapeuti RO 5:45am Sep 5
Mesaj:
Buna ziua,
Nu stiu cum sa incep.. nu sunt casatorita.. sunt intr o relatie virtuala.. sunt dependenta de persoana cu care sunt in aceasta relatie.. viata mea e dependenta de telefoanele acestei persoane.. a fost un timp in care imi vorbea zilnic.. dimineata, in timpul zilei, seara.. de ceva vreme telefoanele s au rarit si se raresc..
V as intreba cum as putea sa fac persoana sa recunoasca ca are pe cineva, cum as putea sa fac persoana sa recunoasca ca s a schimbat, cu toate ca mi a promis ca imi va spune cand ceva se schimba.. nu mai suna sambata si duminica si atunci cand suna e total detasat si imi spune ca nimic nu s a schimbat.. sunt disperata in timpul in care nu suna.. nu mananc.. nu dorm.. nu ma pot concentra asupra muncii mele.. nu pot accepta nepasarea si minciuna ca nimic nu s a schimbat.. V as ruga atat de mult sa ma indrumati sa l fac sa recunoasca ca are pe cineva..
Va multumesc foarte mult!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 6:13am Sep 5
daca nu vrea sa reunoasca, nimeni nu il poate forta! Insa problema pare sa fie la Dvs mai puternica decat la el. Poate ar fi bine sa gasiti un terapeut cu care sa discutati despre sentimentele Dvs si sa lucrati la a gasi o solutie. Succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile