consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Nepotul meu de 6 ani si jumatate omoara fluturi, furnici si alte insecte. I-am explicat ca aceste fiinte sunt ca niste copii, ca au mama si tata si tot dreptul sa traiasca.

Terapeuti RO 9:12am Jul 29
Mesaj:
Nepotul meu de 6 ani si jumatate omoara fluturi, furnici si alte insecte. L-am surprins luand un fluture prietenos de pe un perete si storcindu-l cu sete pe trotuar. L-am surprins calcand cu frenezie musuroaie de furnici. L-am surprins calcand cu aceeasi sete un pestisor (mort) abandonat de o pisica pe gazonul din curte, pana cand matele pestisorului s-au imprastiat. I-am explicat in fel si chip ca aceste fiinte nevinovate vor sa fie fericite, ca sunt ca niste copii, ca au mama si tata si ca au tot dreptul sa traiasca. A promis ca nu mai face, insa mereu recidiveaza. Ce e de facut? Multumesc!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:10am Jul 29
incercati sa il intrebati daca nu cumva are vre-o suferinta afectiva… daca cineva la/il raneste si prin ceea ce face incearca sa se descarce?

Carmen Caramlau 3:47pm Jul 29
Luati-i un pui de animal (catelus, pisicuta) si dati-i-l in grija, sub stricta supraveghere, dar responsabilizandu-l pentru hranirea si plimbarea lui. Lasati-l sa si-l aleaga singurel. Daca vedeti ca doreste si asa sa-i faca rau, salvati animalutul si mergeti cu copilul la terapie.

Elena Troy 7:16pm Jul 29
Mulți băieței fac acest lucru din pura curiozitate. Va trece și aceasta etapa la un moment dat când va înțelege efectele acțiunilor sale. Nu faceți prea multa tevatura în legătură cu acest lucru doar dați-i de înțeles ca nu este un comportament acceptat și îndreptați – i atenția spre alte activități care ii plac. Succes!

Terapeut Dorin Iulian 8:16am Aug 3
Este nevoie de un Psiholog.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile