implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatDe mai bine de doi ani ma confrunt cu o problema care persistă. Intr-o dimineata m-am trezit tremurand, cu o senzatie puternica de greata si tot restul zilei nu am putut manca nimic. La fel si in zilele care au urmat.

Terapeuti RO 7:30am Oct 1
Mesaj:
Bună ziua! Am 21 de ani si sunt studenta. De mai bine de doi ani ma confrunt cu o problema care se pare ca persistă. Totul a inceput intr-o dimineață, m-am trezit tremurând, cu o senzatie puternică de greață si tot restul zilei nu am putut mânca nimic. La fel si zilele ce au urmat. Ori de câte ori ma gândeam ca trebuie sa mănânc mi se făcea foarte rau. Am fost la doctor, m-a consultat și mi-a spus ca sunt perfect sănătoasă și ca problema mea este de natura psihologică. De atunci am continuat sa ma simt așa rau mai ales dimineață, imi vine sa vomit desi nu o fac. Am slăbit destul de mult și desi mi-e foame uneori mănânc alteori nici nu ma pot uita la mâncare. Daca ma gândesc ca trebuie sa plec undeva de ex. excursii, sau urmeaza sa susțin un examen, sau sa incep facultatea, câteva zile inainte ma simt extrem de rau chiar daca ma bucur. Uneori ma simt așa chiar si fara motiv. Iau magneB6 si ma mai liniștește însă nu elimina problema decât temporar. Precizez din nou ca sunt studenta si nu imi permit sedinte de psihoterapie scumpe dar am mare nevoie de un sfat, de ajutor. Multumesc! Va rog sa păstrați anonimatul.

Clau Anki 8:21am Oct 1
Daca problema este psihica, atunci trebuie tratata; iar un tratament nu ti se poate oferi in cateva propozitii scrise aici. Exista unele tehnici la care trebuie sa participi activ si sustinut. Sunt unii psihoterapeuti care ofera sedinte pro bono, daca nu-ti permiti sa platesti onorariul. Dar nu stiu cata disponibilitate ai spre acest tratament. Nu stiu nici cate prejudecati ai… Sanatate multa!

Valeriu Lapadatescu 1:07pm Oct 1
Incearca sa faci analize pentru intoxicatie cu metale grele

Viorica Chelariu 6:16pm Oct 1
incearca si bea dimineata apa calduta cu zeama de lamiie

Viorica Chelariu 6:22pm Oct 1
incearca si ceai Antiimbalonare de la firma Ad Natura este foarte bun scoate toate gazele,si dupa ce maninci sa consumi cite 2 catei de usturoi taiati marunt, ii pui intr-o ceasca si pui 2-3 ling de iaurt sau apa si le inghiti nu le mesteci,incearca cu ce ti-am zis si ai sa vezi ca ai sa-ti revii…sa-ti fie de folos
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile