implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatExcitatia are loc doar atunci cand se fac conexiuni, legaturi?

Terapeuti RO 9:45am Nov 25
Mesaj:
Am o intrebare, excitatia are loc doar atunci cand se fac conexiuni/legaturi? (ca de ex: privesti un barbat, fara a te gandi la actul sexual in sine, sau cum te ai simti daca barbatul acela te ar atinge … s.a.m.d, te poate excita? Iar daca da, cum se explica?)

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:50am Nov 25
binenteles ca se poate. Imaginatia este foarte importanta. Atunci cand ne simtim atrasi sexual de o persoana, totul incepe din instinctul primar -> inconstient s.a.m.d. Totul este natural. Vrei sa discuti o situatie anume?

Pisiologul De Serviciu 9:55am Nov 25
Se poate pentru ca imaginatia are acelasi efect de stimul ca orice alt stimul real.

Luminita Carmina Codrescu 11:09am Nov 25
Cel mai mare organ sexual este…creierul. In creier se centralizeaza informatiile primite de la toate organele de simt (vaz, auz, pipait, miros, gust) care au legatura cu activitatea sexuala si tot creierul da comanda organismului pentru declansarea modificarilor fiziologice asociate actului sexual. (erectie, lubrifiere, etc). Daca in trecutul tau unul din stimuli a fost asociat cu placerea sexuala, simpla amintire a acestui stimul va declansa reactia asociata (spre ex: ai mancat ceva si apoi ai facut sex, acel aliment poate trezi excitatia ulterior). Din pacate asocierile functioneaza identic si in cazurile mai putin placute, asa se explica tulburarile de excitatie sexuala, care se rezolva insa la cabinetul de psihoterapie :)

Anaderol Rodut 11:37am Nov 25
Da se intampla natural cu cei de sex opus cu care ai afinitati. Explicatia consta in intalnirea a doua fluxuri energetice in rezonanta. Din pct meu de vedere are legatura cu ce se intampla in centrul existential hara, sau inima initiatica. Daca si pe centrul inimii umane simti rezonanta, probabil ti ai gasit alesul. :)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile