implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 62 de ani si sunt vaduva de 2 ani. In urma cu ceva timp am intalnit o peroana care m-a facut sa ma simt din nou iubita, dar care mi-a spus ca trebuie sa incheiem legatura. Nu pot sa imi revin din acest soc.

Terapeuti RO 8:09am Oct 3
Mesaj:
buna suntMaria am 62 de ani si sunt vaduva de 2 ani.In urma cu 10 ani sotul meu a facut un anevrism cerebral in urma caruia a ramas paralizat.Am fost alaturi de el l-am ingrijit si l-am facut sa fie fericit pana la sfarsit.Dar viata mea a m lasato deoparte uiand ca am si eu nevoie de cineva care sa imi fie alaturi.In urma cu ceva timp am intalnit o peroana care ma facut sa ma simt din nou iubita dar care nu a fost la fel de sincera si care asa dintr-o data mia spus ca trebuie sa incheem legatura. Am simtit o lovitura puternica in tot corpul si parca nu pot sa imi revin din acest soc
Am apucat sa il iubesc pe acest om eu ne mai avand alta legatura amoroasa inafara de sotul meu.Spunetimi cum as pute sa trec peste aceasta problema nu pot sa dorm si imi vine sa plang mereu parca acum ar fi sfarsitul

Doctorul Terapii Complementare 9:51am Oct 3
Căutați un psihoterapeut si mergeți la tratament.

Clau Anki 10:50pm Oct 3
Este a doua pierdere, si poate mai exista si alte elemente de anxietate. Va recomand psihoterapie. Numai bine.

Mar Dum 3:00am Oct 4
s-ar putea sa fiti dependenta de a darui, a va darui munca si energia cuiva.Copiilor, nepotilor, sotului… Este normal ca om insa cu pastrarea echilibrului intre a da si a primi. Suntem fiinte umane si viata fara interrelationarea cu alti oameni nu are sens. Pe de alta parte depresia face parte din specificul varstei a treia, tine de degenerescenta generala inclusiv a celulei nervoase dar si de bilantul pe care fiecare si-l vace la aceasta varsta. Pot fi multe alte nevoi neconstientizate care actioneaza, cum ar fi cea de securitate afectiva, materiala, pierderea sensului existentei, etc Ce este valabil in cazul dumneavoastra veti afla mergand la un psihoterapeut, apoi cunoscand cauza sau cauzele veti cauta impreuna si solutiila sau solutiilt potrivite situatiei dumneavoastra.

Cristina Cristea 8:11pm Oct 4
Trebuie sa va spuneti ca , daca a ales sa puna capat, inseamna ca nu va merita. Umpleti-va timpul cu activitati placute. Sigur incercati un sentiment de abandon, si dupa decesul sotului, dar nu faceti un capat de tara. Daca simtiti ca nu puteti depasi situatia, vorbiti cu un psiholog. Sanatate!

Ivan Pavel 1:56pm Oct 6
Si cei in virsta gresesc citeodata! Ati avut o intoleranta la singuratate si v- ati capatat cu o instabilitate afectiva, care in perioadele de stress extrem pot apare simptome psihotice tranzitorii cu o durata si severitate insuficiente pentru a se justifica un diagnostic suplimentar.
Aceasta tulburare de personalitate este intilnita mai mult la femei si presupune intotdeauna o disfunctionalitate destul de apreciabila in viata sociala si cea profesionala. Psihoterapeutul ar putea fi cel mai aproape de trairile tale.
Sa invatam cu totii ca psihoterapeutul terbuie introdus in viata noastra


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile