consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Lucrez intr-un mediu inchis si petrec majoritatea timpului pe scaun, iar problemele ma macina. De cate ori ma pun in pat sa dorm incep sa imi treaca toate gandurile prin cap.

Terapeuti RO 10:10am Nov 26
Mesaj:
Buna ziua!Ma numesc gabriel am 21 de ani si cred ca as avea nevoie de ajutorul unui psiholog.Lucrez intr-un mediu inchis petrec majoritatea timpului pe scaun iar problemele ma macina.Simt cum toate emotiile o iau razna.De curand am cunoscut o fata avem o luna impreuna,mentionez ca relatia este una cam aiurea momentan.Vorbim mai tot timpul dar ne vedem la 2 saptamani poate chiar mai bine de atat.De cate ori ma pun in pat sa dorm incep sa imi treaca toate gandurile prin cap.Ma gandesc ce trebuie sa rezolv pe viitor ma gandesc ca am nevoie de fel si fel de lucruri ma gandesc mai tot timpul la prietena mea oare ce face oare poate sa reziste asa simt ca innebunesc timp de 3 ore ma chinui cu gandurile si abia adorm.Mai nou cred ca imi afecteaza si starea de sanatate deoarece am dureri de burta stari de ameteala iar in unele momente pur si simplu simt ca nu mai pot simt ca imi astept sfarsitul la modul cel mai serios.Nu stiu ce sa fac cred ca e o problema pe plan psihologic habar nu am dar o iau razna la 21 de ani sa am momente in care sa astept sa mor?

Ioana Frecan 10:38am Nov 26
Buna ziua! Gandurile dvs. par sa fie mai mult in viitor si mai putin in prezent si mai orientate spre ceea ce nu este decat pe ceea ce este. De cele mai multe ori acest lucru este o expresie a unei anxietati. Nu este adaptativ sa aveti impresia ca asteptati sa nu se mai intample nimic. Psihoterapia v-ar fi foarte utila. Toate cele bune!

Gabriela Iftode 10:51am Nov 26
Iti propun un exercitiu : de fiecare data cand te surprinzi ca esti “dus de valul” gandurilor negative, spune-ti STOP , si incepe sa te gandesti la ce ai deja, si multumeste lui Dumnezeu, Universului sau cui vrei tu pentru ceea ce ai. Chiar daca ai impresia ca nu ai multe, treptat o sa-ti dai seama ca de fapt ai : esti tanar, sanatos, ai maini, picioare, ochi cu care vezi etc.

Gerard Stroe 11:17am Nov 26
Slut, ce inseamna mediu inchis? Cat timp petreci acolo? Din ce motiv nu te vezi mai des cu prietena? Mai sunt si alte probleme concrete si importante ca e te macina?

Prcsina Dorina 11:40am Nov 26
Tu te-ai indragostit.Cauta sa privesti aceasta poveste a vietii tale cu multa tandrete,multumeste-i LUI DUMNEZEU ca traiesti iubirea.Apropie-te de prietena ta cu duiosie,intelegere,afectiune,spune-i ce persoana importanta este ea in viata ta,si desigur,intreab-o ce simte ea pentru tine.Petreceti mai mult timp impreuna,sun-o zilnic sa sti ce mai face,si obsearva daca iti impartaseste sentimentele.Dupa aceea ii spui ca o iubesti.Si poate imi spui ce urmeaza.Iti doresc IUBIRE

Grigoras Nitica 2:10pm Nov 26
Sunt de acord cu Doamna Ioana Frecan,pare sa fie vb.de o expresie a anxietatii datorata unor neimpliniri personale ceea ce declanseaza si stima,increderea in sine scazuta.Ai incredere in tine si aplica solutiile care-ti poate imbunatati relatia cu iubita si cu mediul extern,profita de fiecare moment liber ptr. a te simti bine.Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile