Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt operata de hernie de disc L5 S1 din anul 2010 si nici pana-n prezent nu pot dormi absolut deloc pe spate; pana adorm ma intorc des de pe o parte pe alta.

Terapeuti RO 10:07am Dec 4
Mesaj:

Sunt operata de hernie de disc L5 S1 din anul 2010 si nici pana-n prezent nu pot dormi absolut deloc pe spate; pana adorm ma intorc des de pe o parte pe alta.Precizez ca nu am facut fizioterapie timp de 2 ani dupa operatie, apoi am facut 10 zile dar fara curenti, pt.ca mi se cerea un alt RMN, ori eu nu as putea sa stau pe spate sa fac un RMN. Ce este de facut? Multumesc anticipat!


Cristiana Mitar 10:32am Dec 4
sa mergeti la un cabinet de kinetoterapie sa va faca o evaluare si un plan de tratament inclusiv exercitile necesare de stretching, tonifiere pe care sa il urmati zilnic acasa impreuna cu unul de exerciti aerobic/de anduranta (mersul pe jos in parc de exemplu). nu e necesar sa faceti curenti ca sa va imbunatati starea de sanantate si abilitatile fizice. ultimele studii stiintifice indica ca activitatiile si exercitiile fizice sunt cele mai eficace in aceste cazuri. bineinteles kinetoterapeutul va poate face dupa cum e indicat niste mobilizari manuale in zona lumbara, masaje, pachete cu caldura care sunt destul de eficient in aceste cazuri

Andrea Vescan 6:20pm Dec 4
aveti cumva si hiperlordoza lombara? dk da ,atunci se explica jena ce o resimtiti..incercati sa ridicati coapsele si asezati picioarele peste 2 perne mari dk vreti sa dormiti pe spate.,pentru a aplatiza regiunea lombara.. .ce terapii ati facut timp de 2 ani postoperator? intr-adevar postoperator nu se recomanda FT,insa ar fi trebuit sa vi se recomande hidroterapie si obligatoriu KT functionala .Dk operatia a fost bine efectuata nu ar trebui sa mai aveti dureri dupa 2 ani,insa desigur un RMN este cel mai indicat!

Kinetoterapeut Cojocaru Andreea Valentina 7:21pm Dec 5
Cristiana Mitar are perfecta dreptate, trebuie neaparat sa va prezentati la un kinetoterapeut priceput cu care sa lucreati impreuna. O sa va mai spun ca stiu ca nu este ieftin dar este necesar si sa va ganditi ca de acum o sa acordati minim 30 de minute pe zi exercitiilor. Asta dupa ce o sa le invatati alaturi de un kinetoterapeut. Spor la munca.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile