consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

As dori sa stiu daca cele trei tipuri de mitomanie: Mitomania Maligna, Mitomania de tip Vanitos, Mitomania ratacitoare, pot fi tratate la un psiholog/terapeut?

Terapeuti RO 7:31pm Nov 22
Buna ziua! As dori sa stiu daca cele trei tipuri de mitomanie: Mitomania Maligna (legata de sentimente de inferioritate), Mitomanie de tip Vanitos (cand persoana incearca sa se impuna in grupul sau prin diverse tehnici ..inclusiv minciuni), Mitomania celui ce traieste in alte realitati (ratacitoare)/ ce incearca sa fuga de lumea din jurul sau, sa evadeze in minciunele ce le stie ca sunt minciuni pe care treptat ajunge sa le creada si el, pot fi tratate la un psiholog/terapeut? Mai concret, daca dupa mai multe sedinte de terapie sau consiliere psihologica, persoana in cauza, poate trece peste acesta manifestare psihologica. Va multumesc!

Lucian Petcu 7:44pm Nov 22
Ar mai fi si a patra forma, a celui care vrea sa obtina foloase prin inselaciune. Sunt manifestari care intra in atributiile psihiatrului

Bogdan Bogdanovich 10:02pm Nov 22
si ptr ultima…nu exista tratament :) / evitati sa construiti o relatie cu un psihopat!

Panait Sorin 9:45am Nov 24
NOPE :( … continuand asa, te vei mintii singura si iti va trece aiurea tineretea si viata ;)

Catalin Lazar 12:47pm Nov 24
In principiu orice problema are sanse sa fie ameliorata atunci cand cel in cauza constientizeaza ca are o problema si doreste cu adevarat sa faca ceva pentru a o rezolva.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier