consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o prietena pe care o iubesc enorm, dar intre noi intervine mereu gelozia. Si ne certam incontinuu…

Terapeuti RO 8:51pm Nov 27
Mesaj:
Am o prietena pe care o iubesc enorm de multt dar intre noi mereu intervine gelozia. si ne certam incontinuu.. am trecut impreuna prin multe in viata o iubesc ea ma iubeste dar ne ranim prea tare… incearca sa ma faca gleoasa cand ne certam … am vrut sa renunt la ea si in fiecare seara plangeam si aveam depresii.. ce sa fac? sa renunt la ea? chiar daca imi va fi greu?

Catalin Lazar 9:27pm Nov 27
de ce plasezi responsabilitatea altcuiva intreband ce sa faci?

Acasa Masaj Terapeutic 10:15pm Nov 27
Voi sunteti 2 pietre tari cum spun batranii si nu va iubiti deloc pt. ca daca v-ati fi iubit, nu ati fi indraznit sa va raniti reciproc asa ca luati pauza si maturizati-va intre timp. Sunt multi copii, mai ales cei care au crescut singuri la parinti si au fost foarte rasfatati care ajungand la varsta adolescentei confunda ,,iubitii" lor cu jucariile de plus din copilarie care trebuie musai sa taca si sa faca numai ce vor ei.

Adrian Isacianu 12:41am Nov 28
Cum adica "Am o prietena pe care o iubesc…….incearca sa ma faca geloasa…."??? Sunteti lesbiene?

Cristina H. B. Docan 8:04am Nov 29
Dumneavoastra ce credeti: daca renuntati la ea, in urmatoarea relatie de iubire nu veti proceda la fel? Un strop de gelozie nu strica nimanui ;) , dar o gelozie la cote alarmante are nevoie de vindecare – asa cum are nevoie orice alta calitate dusa la extrem :) . Pentru aceasta, este necesar sa va imbunatati increderea in dvs.; acesta este drumul pe care aveti nevoie sa porniti, lesbiana, hetereosexuala, sau oricum ati fi (nu conteaza citusi de putin).


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed