consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Acum 4 ani am fost operata de hernie de disc si dupa operatie am devenit plurialergica la antiinflamatoare si antitermice. Cand am avut tensiune oscilatorie si am ajuns la urgente, medicul de garda nu stia ce sa imi faca afland cat de alergica sunt.

Terapeuti.ro 8:55am Feb 8
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Bună ziua, am citit ceea ce scria d-na Carmen Donisz Daescu (https://terapeuti.ro/sfatul-medicului-terapeutului/detoxifiere-organism-alergie-in-urma-unui-tratament-pentru-hernie-de-disc-lombara-am-inceput-sa-fac-alergie-la-orice-medicament-pe-care-il-iau-ar-fi-necesar-un-tratament-de-detoxifiere/) și același lucru l-am pățit și eu. Acum 4 ani am fost operata de hernie de disc, pe atunci eram alergica doar la xilina, însă după operație am devenit plurialergica la antiinflamatoare și antitermice. Și asta rând pe rând, ajungând să am 3 șocuri anafilactice. Locuiesc în Pitești și trebuie să mărturisesc că nu am fost la vreun medic homeopat pentru că am citit pe internet ca și la tratamentele homeopate se poate face alergii… Sunt disperată din această cauză și nu știu ce să fac. Acum vreo 5 luni am avut tensiune oscilatorie și am ajuns la urgențe, iar medicul de gardă aflând cât de alergică sunt ma întreba ce să îmi facă? Of, îmi este foarte frică de ceea ce mă așteaptă în viitor cu atâtea alergii… Ce pot face? Vă mulțumesc anticipat!


Elena Tudor 9:56am Feb 8
Tratamentele homeopate NU produc rau sau efecte adverse. In cel mai rau caz nu au efect, ceea ce foarte rar se intampla. Am urmat astfel de tratamente cu rezultate uimitor de bune plus ca m-am si informat despre ce este si cum actioneaza un remediu homeopat. Daca totusi aveti oarece retineri, desi, repet, chiar nu aveti motiv, puteti incerca si un calup – 10 sedinte – de reflexoterapie. In Pitesti aveti clinici foarte bune atat pentru homeopatie cat si pentru reflexoterapie.

Carmen Ontanu 10:11am Feb 8
Puteti merge la alergolog sa va faca testele si sa va dea tratament.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile