implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt profesoara si as dori sa ma specializez in lucrul cu copii diagnosticati cu ADD, ADHD sau dizabilitati de invatare precum dislexie, astfel incat sa inteleg mai bine nevoile lor si sa le pot satisface fara a afecta restul colectivului.

Terapeuti.ro 7:18am May 15
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua,

Sunt profesoara de relativ putin timp si as dori sa vin in ajutorul elevilor mei cu o mai buna pregatire profesionala, nu doar didactica. As dori sa ma specializez in lucrul cu copii diagnosticati cu ADD, ADHD sau dizabilitati de invatare precum dislexie, astfel incat sa inteleg mai bine nevoile lor si sa le pot satisface fara a afecta restul colectivului.
Exista cursuri de pregatire pentru asa ceva? Se obtin diplome sau calificari acreditate?
Daca da, va rog, sa ma indrumati catre acestea sau catre metodologia lor.

Cu stima,
Andreea Cazacu


Fanache A. Remus 7:37am May 15
cred ca un raspuns mai sigur gasesti daca intrebi pe grupurile de pe facebook (cauta pe fb dupa "copii dizabilitati" si o sa gasesti destule grupuri)

Carmen Ontanu 11:24am May 15
In mod sigur, pe site-ul de la Colegiul Psihologilor o sa gasiti ce va intereseaza.

Adelina Adaline Ioana 4:12pm May 15
du-te la copsi sau cauta programe de formare (exact asa "program formare copii cu dizabilitati/ADHD, ADD) care vizeaza acesti copii. Cat despre acreditare, nu stiu sa-ti spun exact daca diploma liberata iti va da posibilitatea de interventie legala asa cum face un terapeut in cabinet cu copiii acestia. Poti cauta insa programe de formare (ca si) pedagog de recuperare in care nu conteaza decat sa ai bacalaureatul si poti lucra cu asemenea copii

Adelina Adaline Ioana 4:15pm May 15
Un pedagog de recuperare lucreaza acasa cu copilul sau la scoala dupa schema data de un psihoterapeut cu pregatire aferenta. Limitele acestea se discuta la copsi sau in programul de formare pe care il vei urma cu formatorii

Diana Mihai 6:15pm May 15
La asociatia atca

Doina Zamfirescu 11:59am May 18
Da, si da la intrebarile dvs. Gasite pe internet multe asociatii si organizatii care organizeaza cursuri si unele chiar si practica.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile