Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt in clasa a XII-a si acum ar trebui sa imi aleg o facultate, dar imi e asa de dificil sa ma decid!

Terapeuti RO 9:18am Dec 9
Mesaj:
Buna ziua! Numele meu este S. Valeria! Si sunt in clasa a XII si acum ar trebui sa imi aleg o facultate, dar imi e asa de dificil sa ma decid ! Eu nu vreau sa ma bag intr-o rutina vreau sa imi traiesc viata libera vreau sa ma duc in Africa vreau sa imi creez propriul meu drum . Am avut cateva obtiuni: Academia Maritima din Constanta, Academia Militara,Academia Fortelor Aieriene, Facultatea de psihologi daca asi continua as scrie toate facultatiile posibile pentru ca , au fost poate o data sau de dou ori pe lista… Sunt nehotarita , dar eu consider ca este una dintre cea mai importanta decizie . Si imi e frica pentru ca e ceva nou , dar stiu ca pot sa o fac deoarece sunt desteapta si ma descurc in orice situatie doar ca nu vreau sa fac o greseala . Vreu sa fac ceva ce imi place pentru ca merit si pentru ca e fain sa te bucuri cind faci ceea ce iti place e o senzatie de foarte frumoasa!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:21am Dec 9
iti inteleg perfect entuziasmul si grija pt viitorul tau… insa ai putea tine cont de o vorba inteleapta care spune ca daca nu facem greseli, nu invatam ;) . Linisteste-te, respira, imagineaza-ti ce te vezi facand peste 30 ani… si testeaza acea directie… poti face cate facultati vrei tu si sa mergi unde vrei tu! Alegerea este intotdeauna doar a ta ;) . Succes!

Daniela-Monica Guzu 11:50am Dec 9
Iata motivul pentru care exista consilierea vocationala. Acest gen de consiliere este indicata inca de la inceputul liceului pentru nu a ajunge in situatia descrisa de tine sau chiar dupa ce ai terminat o facultate si tot indecisa ramai. Scoala ar trebui sa aibe ca obiectiv principal descoperierea si dezvoltarea abilitatilor, capacitatilor proprii. Fiecare OM are darul propriu si menirea sa pe acest pamant. Cine ajuta acesti copii sa descopere comoara din ei?

Daniela-Monica Guzu 11:51am Dec 9
cauta un psiholog vocational, impreuna cu el descoperi COMOARA ta. Succes!:))))

Oana Bodor 12:16pm Dec 9
Valeria, daca pretuiesti atat de mult libertatea (“viata libera, Africa, propriul drum”), mi-e greu sa cred ca rigorile unei vieti militare -adica primele tale 3 optiuni- te-ar face cu adevarat fericita. Viata “de regiment” este sigura financiar, ai cumva “viitorul asigurat si o pensie buna la 45 de ani”, dar altii iti dau ordine pe care tu le executi, vei avea orice, numai libertate nu. Mai bine gandeste-te care este acel lucru pe care doresti cu adevarat sa-l faci in viata si dupa ce l-ai gasit, ce riscuri esti gata sa-ti asumi pentru a-ti urma visul.Ce iti doresti de fapt? Siguranta? Bani? Libertate si aventura? Timp liber? Pasiune? Un lucru e sigur: nu le poti avea pe toate. Odata ce ai ales ceva, pierzi altceva, asa ca… uita-te la ce esti dispusa sa renunti si pentru ce crezi ca merita sa lupti. Si… nu-ti fie teama sa gresesti, oricand poti “reconfigura traseul”, pentru ca niciodata nu e prea tarziu sa alegi altceva. Succes!

Eugenia Barbu 3:19pm Dec 9
Scurt alege ce- ti place ce simti.Despre decizie asta tine de autostima

Trandafir Laura 11:23am Dec 10
Facultatea de Turism daca iti place atat de mult sa calatoresti

Daniel Mois 3:55pm Dec 10
Consiliere pentru orientare VOCATIONALA, daca vrei iti ofer o sedinta GRATUITA!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile